Barca vydrela víťazstvo na pôde Almerie. V prvom polčase poslal do vedenia domácich Bifouma. V druhej časti však strieľali góly už iba Katalánci. O tri body sa postarali Neymar a Alba.

1.polčas

Katalánci začali s loptou na kopačkách a pozornú obranu domácich sa snažili prekonať útokmi po stranách. Domáca obrana však výborne vykrývala priestor a Barcelončanov do ničoho nepúšťala.

V 10.minúte sa Katalánci dostali do rýchleho protiútoku, na ktorého konci bol Messi. V komplikovanej situácii sa mu však nepodarilo Rubéna prekonať. Neujala sa ani dorážka Munira.

Hra Barcy však nepôsobila organizovane a hostia určite nemali zápas pod kontrolou. Aj kvôli tomu hrozili aj domáci, a to najmä zo štandardných situácií.

V 28.minúte mohla Barca vyhrávať. Po nadýchanom centri od Munira hlavičkoval Rakitić. Jeho pokus Ruben však dokázal vyraziť. Hneď na to hlavičkoval aj Messi, ale jeho pokus iba opečiatkoval brvno.

V 37.minúte však Almeria dokonale využila rýchly protiútok. Po strate lopty Messiho sa k lopte dostali domáci a na rýchle nohy Bifoumu nemal nárok ani Bartra, ani Mascherano. Bravo nemal šancu.

2.polčas

Barca vstúpila do druhého polčasu s dvoma zmenami v zostave. Do hry už nezasiahli útočníci Pedro a Munir. Na ich miesto prišli Neymar a Suarez.

V druhej časti zápasu pôsobili Katalánci živšie a zápas tým získal na dynamike.

V 61.minúte mala Barca ďalšiu veľkú príležitosť na strelenie gólu, keď Neymar výborne vysunul Adriana. Ten však v dobrej pozícii volil namiesto strely prihrávku. Suarez následne opečiatkoval z dorážky brvno.

V 66.minúte využil Lucho aj posledné stredanie. Sergia Busquetsa nahradil Xavi.

V 73.minúte to tam Barcelone konečne padlo. Luis Suarez sa dokázal uvoľniť na pravej strane odkiaľ poslal loptu na Neymara. Ten v čistej pozícii dokázal dostať loptu d siete.

V 79.minúte zvonilo ďalšie brvno. Tentoraz Suarez vracal vysokú loptu na Messiho, ktorý hlavičkou poslal loptu opäť do brvna.

V 82.minúte sa Barca ujala vedenia. Aj pri tomto góle zohral dôležitú úlohu Suarez, ktorý z pravej strany poslal presný center na nabiehajúceho Albu. Ten sám pred Rubenom nezaváhal.

V posledných minútach zápasu mohol pridať ďalší gól Messi, keď sa Barca dostala do protiútoku. V sľubnej pozícii ho však vychytal Ruben.

Zostavy

Alméria: Rubén (B); Ximo, Trujillo, Fran Vélez, Dubardier; Verza, Azeez, Thomas, Soriano (C); Thievy.

Lavička: Julian (B), Corona, Dos Santos, Hemed, Mendez, Michel & Wellington

Barcelona: Bravo (B); Adriano, Bartra, Mascherano, Jordi Alba; Busquets, Rakitić, Rafinha; Pedro, Messi (C), Munir.

Lavička: Ter Stegen (B), Montoya, Piqué, Xavi, Suaréz, Neymar & Dani Alves.

pikac10

5
2014-11-08 18:06:44

1-polčas sme hrali velmi zle ale druhi vinikajuco,(suarez bol viborni)

matryx68

6
2014-11-08 18:16:38

obdivujem tvoj pravopis...

Federer

3
2014-11-08 19:22:30

Čo to nepoznáš keď sklame klávesnica ? Nemá "y" ...

mariaa

4
2014-11-09 16:28:04

riesime tu futbal a nie pravopis ok?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.