Marco van Basten, bývalá hviezda Ajaxu a AC Miláno v rozhovore pre globoesporte.com hovoril aj na tému FC Barcelona.

Neymar

"Je to skvelý hráč, na začiatku som bol veľmi zvedavý ako hrá, pretože sa o ňom veľa písalo, ale presvedčil ma na Majstrovstvách sveta, kde zahral veľmi dobre. Bohužiaľ sa zranil, ale stihol ukázať, že je to veľký hráč."

Neymar-Messi-Suarez

"Myslím si, že pokiaľ má tréner v útoku túto trojicu, mal by sa sústrediť len na obranu, pretože oni góly strieľať budú. Hoci sa to hovorí ľahko, ale malo by to tak byť stále, pretože každý jeden z nich dokáže urobiť rozdiel na akomkoľvek štadióne."

Kto by mal získať Zlatú loptu?

"Myslím, že bude logické ju dať niektorému z Nemcov, keďže vyhrali Majstrovstvá sveta. Podľa mňa bol najlepším hráčom Toni Kroos. Tu nehovoríme len o hráčovi, ktorý strieľa dôležité góly, ale o niekom, kto sa svojou charakteristikou pričiní o to, že mužstvo vyhráva, kto robí rozdiel a takým hráčom bol vlastne Kroos."

Ronaldo či Messi?

"Radšej Messi, lebo je viac prirodzený, viac talentovaný, ale Ronaldo strieľa viac gólov. Je prítomný v každom zápase, robí rozdiel, dáva góly. To určite robí dojem."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

erdzo

4
2014-11-11 16:43:27

Viem že je to dosť od veci k tomuto článku, ale kto by chcel teraz je plagát Munira a Iniestu v profootball-e, ja ho už mám nalepený na stene

erdzo

-13
2014-11-11 16:46:56

A ešte čo sa týka Zlatej lopty tak si dosť dobrý idiot, zlatá lopta je individuálne ocenenie a nie ocenenie tímu tak si to konečne uvedomte že by pri nej nemali žiadnu úlohu zohrávať klubové alebo národné úspechy, jedine tak individuálne štatistiky počas celého roku a nie len počas MS.

FC-Barcelona

3
2014-11-11 17:39:37

A stred poľa čo ?

campeones

3
2014-11-11 19:31:10

ale keby Messi vyhra , tak lebo je to Messi , ked vyhra Ronaldo tak je to skorumpovana cena a robia nanho len ostatní hrači..wake up

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.