Javier Mascherano odhalil, že po MS v Brazílii zvažoval svoj koniec v reprezentácii Argentíny, no priznal, že Albicelestes majú stále na to, aby bojovali o veľké trofeje aj na blížiacich sa turnajoch.

"Opustiť národný tím nie je jednoduché, nie je to rozhodnutie, ktoré urobíte za noc. Musíte si byť veľmi istý, toto rozhodnutie sa nedá zvrátiť. Bol som 50-50," priznal El Jefecito v rozhovore pre denník La Nacion.

"Nemohol som urobiť to, čo Phillip Lahm či Miroslav Klose: odísť do dôchodku ako svetový šampión. No možno som mal šancu odísť s pozitívnym obrazom. Ale myslím si, že ešte mám čas. Hovorím to len z môjho osobného pohľadu, ale tiež po svojom boku vidím ľudí, ktorí chcú niečo dosiahnuť. Naša generácia má stále čias dosiahnuť pre Argentínu niečo veľké. Pokúsim sa byť toho súčasťou," pokračoval.

"Je to niečo, o čom sme hovorili dokonca aj pre finále MS. Je to aj o tom ako sa cítite v spoločnosti ostatných. Osobne sa medzi mojimi spoluhráčmi cítim byť dôležitý. A pokiaľ to tak je, pokúsim sa tu zostať. Samozrejme, aby sa to stalo, musí ma povolať tréner," dodal.

zdroj: insidespanishfootball.com
foto: archiv

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.