Bývalý prezident klubu, Joan Gaspart je presvedčený, že Lionel Messi svoju hráčsku kariéru ukončí na Camp Nou.

V poslednom čase totiž trochu vzruchu priniesli vyhlásenia Argentínčana o tom, že si už nie je istý či kopačky na klinec zavesí práve na Camp Nou. Gaspart má každopádne jasno: "Messi zreteľne povedal, že chce zostať. Som presvedčený, že kariéru ukončí v Barcelone," povedal v programe El Matí de Catalunya Radio.

Gaspart niekoľkými slovami komentoval aj iného bývalého prezidenta klubu, Josepa Lluíz Núneza, ktorý je aktuálne vo väzení kvôli finančným podvodom: "Núnez si zaslúži rešpekt za všetko, čo pre Barcelonu za tých vyše 20 rokov urobil."

Šéf klubu z rokov 2000-2003 priznal, že nevidí dôvod na predčasné voľby v prípade, ak sa prvému tímu bude dariť: "Predstavenstvo musí skončiť mandát Sandra Rosella za predpokladu, že mužstvo nevyhrá ligu alebo Ligu Majstrov."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

BarcaFan96

7
2014-11-20 19:20:30

Nechapem ako sa to vsetko nafuklo vsade len citam ze messi konci v barcelone pritom povedal len to ze v dnesnej dobe v dnesnom futbale nemoze clovek nic povedat na 100% ze sa vsetko meni a tie hlupe media uz vidia messiho v inom klube

barcelonista29

6
2014-11-20 19:30:29

Už tieto články o Leovom odchode sú absolútne trápne a zbytočné. Novinári urobili z komára somára.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.