Na dnešnej tlačovej konferencii pred zápasom so Sevillou sa objavil Javier Mascherano. Vzhľadom na reprezentačnú prestávku sa bolo o čom rozprávať.

Messiho možný odchod

"Je nemožné zdiskreditovať najlepšieho hráča na svete. Správanie Lea bolo vždy príkladné. Nemôžete o ňom pochybovať. Ale nie som tu, aby som hovoril o Leovi. Nemyslím si, že povedal niečo zvláštne. Povedal, čo si všetci futbalisti myslíme. Vo futbale a tiež v živote nemôžete prestať mapovať, čo sa môže stať o 6-7 rokov. Messi je tu veľmi šťastný. Darí sa mu a chce pokračovať vo vyhrávaní s Barcelonou."

Vermaelen

"Thomas je vynikajúci hráč. V Anglicku som proti nemu hral mnohokrát. Má sa dobre a dúfajme, že nám čoskoro pomôže."

Piqué

"Pre mňa je to takisto fantastický hráč. Či hrá alebo nie, je to rozhodnutie, ktoré je na trénerovi a nemali by sme o tom špekulovať."

Spochybňovanie

"Pochybnosti prišli po dvoch prehrách. Vyhrať v Holandsku a proti Almerii bolo dôležité. Ale len vyhrávať nestačí. Ak nedokážeme dosiahnuť dokonalosť z posledných rokov, musíme bojovať, aby sme k tomu boli čo najbližšie. Išlo o úžasné obdobie. Klub má viac ako 100 rokov a toto bola najlepšia éra. Teraz nie je čas na to, aby sme hľadali výhovorky, v mojom živote sa budem snažiť zlepšovať každý deň. Našou povinnosťou je hľadať cestu k nájdeniu našej najlepšej verzie a to je dôvod, prečo som tu."

Liga

"Našim cieľom je vyhrať všetky zápasy do Vianoc. Sevilla? Neprekvapuje ma. Minulý rok sa už predviedla, keď vyhrala Európsku ligu."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

ViscaElBarca88

24
2014-11-20 18:48:16

Neskutočný hráč mal by byť kapitánom môj názor

RichardoGrj

22
2014-11-20 19:28:27

masche už ma 30r a kto vie ako dlho sa ešte dokaže udržať na takejto vysokej urovni a predto by bol enrique hlupy keby nevyužil tak genialneho def. založnika

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.