24-ročný útočník si svoje dobrodružstvo v Anglicku užíva. Pri prestupe do Stoke dal na radu svojho niekdajšieho spoluhráča, Thierryho Henryho a neľutuje.

Stoke je ako mesto lepšie

"Na Barcelone milujem tú vášeň. Nakoniec, vyrastal som v latinskej krajine, no tu sa mi to páči viac. V Španielsku ľudia hráčov nerešpektujú, podobne je na tom Taliansko. V Anglicku to vyzerá na úplne iný svet, ľudia hráčov uznávajú a rešpektujú. Tu je to lepšie."

Začiatky v Stoke

"Vedel som, že Stoke je historický klub a keď som sa dozvedel, že ma Mark chce, bola to skvelá motivácia. Prvé mesiace boli dôležité na to, aby som si vylepšil moju fyzickú kondíciu a zvykol si na nový jazyk. Ale každý vám povie, že čím viac hráte, tým lepší rytmus si nájdete."

Thierry Henry

"Thierry mi povedal, že v Anglicku je to ľahké, ľudia na tréningy nikdy nechodia a novinári chodia raz za týždeň. V Barcelone je na tréningu 5 000 ľudí každý týždeň, televízie vás točia každý deň. Je to úplne iné."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

Bartra

23
2014-11-21 10:40:51

konecne sa mu zacina darit ani sa nenazda a bude mat 30 a uvedomi si ze kariera je na sklonku a ze moc toho nedokazal tak sme radi ze sa konecne dari u nas by asi len trpel vela stastia Bojanito!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.