To, že mal Wenger zálusk na viacerých hráčov Barcelony už vieme. Francúzsky kouč Arsenalu najnovšie opäť svojím vyjadrením prekvapil. Tentokrát povedal, že v čase, keď podpísal kontrakt s Fabregasom chcel získať aj ďalších dvoch hráčov z barcelonskej akadémie - Messiho a Piquého. Obaja si to však na poslednú chvíľu rozmysleli.

Arsene Wenger si za posledné roky získal obrovský rešpekt a patrí k legendárnym trénerom. Sám Sir Alex Ferguson sa o ňom vyjadril, že ho obdivuje pre jeho schopnosť budovať klub v dobrých, aj tých horších časoch. Je však až pozoruhodne zvláštne, že Wenger má vždy v hľadáčiku nejakého hráča Blaugranas.

"Chceli sme Fabregasa, Piquého a Messiho. Nakoniec sme však získali len Fabregasa," hovoril 65-ročný tréner. Pozrime sa však na Messiho. Ten vyhral v Barcelone úplne všetko, mnoho individuálnych ocenení vrátane štyroch Zlatých lôpt, potom 6 titulov La Ligy, dvakrát dokázal vyhrať Copa Del Rey, rovnako dvakrát MS sveta klubov. V Arsenale by získal toľko trofejí len sotva, čo musel priznať aj sám Wenger.

"Myslím, že Messi nakoniec až tak netúžil po prestupe. Jednoducho si uvedomil, že sa v Barcelone cíti pohodlnejšie," dodal.

GabrielSVK

20
2014-11-21 19:53:27

Aj on chcel každého :D

naqiria

19
2014-11-21 19:53:57

no a teraz este clanok o tom koho wenger nechcel :D

FCBarcelonafan

12
2014-11-21 20:06:24

:D Myslím, že sa raz spomínalo, že Hamšík ide do Arsenalu :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.