Pre Adriana Correiu bude duel mať so Sevillou zvláštnu príchuť, keďže v tomto klube pôsobil viac ako šesť rokov. Brazílsky obranca hovoril v rozhovore podľa insidespanishfootball.com o viacerých témach. Vyzdvihol Luisa Enriqueho, zaspomínal si na staré časy v Sevilly a spomenul ciele Barcelony v tejto sezóne.

Adriano najprv hovoril o dnešnom súperovi Barcelončanov. "Sevilla je na tom veľmi dobre. Vždy pracovala dobre a mala dobrých hráčov. Teraz vidím ideálne naladený káder, ktorý kvalitne pracuje. Všetci sa navzájom dobre poznajú, niektorí z nich už spolu pracujú dlhé roky. Navyše duely medzi Barcou a Sevillou sú vždy otvorené a zábavné," dodal.

Okrem Adriana pôsobili zo súčasného kádru Kataláncov v Sevilly aj Dani Alves a Ivan Rakitić. Brazílčan dúfa, že odohrajú kvalitný zápas. "Neviem ako budú bývalí hráči Seville hrať. Keď nenastúpim v základe, budem dúfať, že sa bude mojim spoluhráčom dariť a keď nastúpim, spravím všetko pre zisk troch bodov."

30-ročný rodák z mesta Curitiba v Brazílii si uvedomuje, že Barca nie je v optimálnej pohode. "Sezóna je však dlhá a je logické, že niekedy stratíme nejaké body. Proti Celte sme hrali dobre, ale lopta jednoducho nechcela vojsť do ich brány. Musíme sa zlepšiť," povedal na adresu nevýrazných výkonov proti Realu, Celte aj Almeríi.

Čo si myslí Adriano o filozofii Luisa Enriqueho? "Som spokojný s jeho vnímaním futbalu a tým, ako poňal našu hru. Prejavujeme v neho veľkú dôveru. Je veľmi ťažké udržať sa na tak vysokej úrovni a zopakovať úspešné roky. Pre nás je však výzva aspoň sa o to pokúšať."

Adriano nemohol hrať na začiatku sezóny pre svoje vážne zdravotné problémy so srdcom. Zdá sa však, že už je všetko v poriadku. "Už som späť. Moje srdce ma vydesilo, no vďaka Bohu už je všetko zabudnuté a ja si môžem aj naďalej užívať futbal." Correia žije v Španielsku už 10 rokov a za ten čas si na túto krajinu zvykol. "V Španielsku som plne integrovaný a dúfam, že tu budem ešte dlho. Mojim cieľom je vyhrávať tituly a trofeje, ako tomu bolo aj v Andalúzii."

Zdroj: insidespanishfootball.com
Foto: archív

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.