Bojan Krkič v rozhovore pre rádio EFE hovoril o udalostiach, ktoré formovali jeho futbalovú kariéru.

Spomenul aj debut za Barcelonu, ktorý mu doprial Frank Rijkaard. Bojan ho považuje za výnimočného trénera: "Neotvoril mi len dvere do tohto sveta, ale tiež mi dodal množstvo sebadôvery," povedal.

V tom čase mal mladík len 17 rokov, no už vtedy sa na neho valilo množstvo kritiky, keď odmietol hrať na európskom šampionáte v roku 2008. Útočník Stoke to však uviedol na pravú mieru: "Mával som panické záchvaty. Bol to môj prvý rok, bol som mladý a všetko sa udialo tak rýchlo. Moje telo potrebovalo odpočinok," odhalil.

Komentoval aj Pepa Guardiolu: "Mám množstvo dobrých spomienok. Sú aj dobré aj zlé, ale to je pod každým trénerom."

Stoke City

"Ovplyvnil ma ich tréner a šanca hrať v Premier League," priznal. "Hovoril som s množstvom známych, ktorí Stoke v minulej sezóne sledovali kvôli Muniesovi, hrali dobre, darilo sa im a kvôli tomu všetkému som sa rozhodol pre prestup," dodal.

Vráti sa raz Bojan na Camp Nou? "Je to miesto, kde som vyrastal, kde som sa všetko naučil a kde som si mohol vychutnať 4 skvelé roky. Teraz som v inom tíme, hrávam vo vynikajúcej lige a chcem tu pokračovať v raste ako hráč."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

fantomas

9
2014-11-28 14:31:16

To ako vážne on odmietol hrať na ME 2008? Dostať sa do repre v takom mladom veku, to je sen. Chápem, že sa asi chcel držať pri zemi a chcel to spomaliť. Ale v 17 odmietnuť repre, navyše repre Španielska?
Odvtedy sa v repre ani neukázal, aspoň by bol v repre, keď už nič iné.. Škoda ho. Ešte keď bol v Ríme, tak som veril, že sa uchytí aspoň v nejakom priemernom španielskom klube (Valencia, Villarreal, Sevilla). Ale po pôsobení v Ajaxe a v Ríme už tomu neverí asi nikto.

fantomas

10
2014-11-28 14:32:10

*nadpriemernom (z hľadiska Barcy a Realu priemernom)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.