Povinnú jazdu Barca zvládla bez problémov. Na Camp Nou Katalánci hostili Córdobu a nasúkali jej päť gólov. V prvom polčase otvoril skóre Pedro. V tom druhom pridali zásahy Suarez, Piqué a dvakrát Messi.

1.polčas

Barca začala výborne a už v druhej minúte dokázali domáci skórovať. Na lišiacky center od Rakitića si výborne nabehol Pedro, prebral si loptu a pravačkou loptu zavesil do pravého horného rohu Carlosovej bránky.

V 11.minúte to mohlo byť už 2-0, keď Alba presne prihrával na Suareza. Luis ale v dobrej pozícii tesne minul bránku hostí.

Hralo sa najmä na polovici Córdoby, kde domáci kombinovali a snažili sa preniknúť cez sústredenú obranu súpera.

V 34.minúte si Iniesta parádne vymenil loptu s Pedrom a razom sa ocitol v čistej šanci. Andrés však nepochopiteľne volil prihrávku na obsadeného spoluhráča.

V posledných sekundách prvého polčasu mal veľkú šancu Piqué, keď po centri od Rakitića presne hlavičkoval. Jeho pokus však Carlos dokázal vyraziť.

2.polčas

Barca začala aj druhý polčas gólovo. V 53.minúte Iniesta uvoľnil po ľavej strane Pedra, ten prihrával do stredu na Suareza. Luis si loptu dokázal prebrať a tesne pred Carlosom nezaváhal.

Domáci často roztáčali pred pokutovým územím súpera útočný uragán. Striel na bránu však bolo pomenej, pretože sa hráči snažili až príliš akcie vyšperkovať.

V 65.minúte Luis Enrique prvýkrát striedal. Ivana Rakitića nahradil Xavi. O pár minút sa striedalo opäť. Iniestu vystriedal Rafinha.

V 80.minúte to bolo už 3-0. Na center pri štandardnej situácii si najlepšie naskočil Piqué a prudkou hlavičkou nedal Carlosovi šancu.

V 82.minúte Barca kopala roh a po skrumáži v pokutovom území sa lopta odrazila presne k Messimu, ktorý pravačkou nekompromisne zavesil.

V nadstavenom čase pridal Messi svoj druhý gól. Po Albovom centre sa dostal k lopte Leo, z otočky prudko vypálil pravou nohou k tyči a uzavrel tak skóre zápasu.

Zostavy

FC Barcelona: Bravo; Montoya, Piqué, Mascherano, Jordi Alba; Rakitić, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi, Suarez.

Lavička: Ter Stégen, Adriano, Mathieu, Rafinha, Munir, Xavi, Neymar.

Córdoba: Carlos; Crespo, Pantic, Lopez, Campabadal; Deivid; Garcia, Ekeng, Luso, Cartabia; Ghillas.

FCB_MQUC

9
2014-12-20 18:04:26

Teším sa zo Suareza, tak veľmi som mu to prial :)

Suarez_FCB_9

-4
2014-12-20 19:41:27

Konečne my to padlo aj v lige . Dufam že som vam urobil radosť golom na 2 0 .
Bodaj by som dal svoj prvy hetrik za Barcu už 4. Januara

Mdubicek

6
2014-12-21 14:47:48

urobil nám radosť suarez, nie ty :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.