Barca bola dnes proti Deportivu bezchybná a magický bol najmä Lionel Messi, ktorý dokázal nastrieľať tri góly. Domáci si v druhom polčase dokázali streliť aj vlastenca.

1.polčas

Barca bola hneď od prvých minút aktívnejším tímom. Hostia sa snažili tvoriť a takmer výlučne sa hralo na polovici Deportiva.

Prvú vážnu šancu mala Barca v 10.minúte, keď po rohovom kope zakončoval ľavačkou Messi. Jeho strelu však domáci brankár Fabricio dokázal s ťažkosťami vyraziť.

V 11.minúte však už Fabricio gólu zabrániť nedokázal. Ivan Rakitić nádherne vysunul nabiehajúceho Messiho, ktorý hlavou prehodil bezmocného brankára domácich.

V 22.minúte to mohlo byť už 2-0, keď Iniesta oblúčikom uvoľnil Suareza. Ten však v čistej šanci zlyhal a loptu kopol mimo.

V 33.minúte pridal Messi druhý gól. Po krídelnej akcii Neymara sa Leo dostal k lopte, obohral obrancu Deportiva a elegantne si prehodil na zemi ležiaceho Fabricia.

Krátko na to mal Messi ďalšiu šancu, keď individuálne prenikol po pravej strane. Pravačkou však pálil príliš vysoko.

Po inkasovanom druhom góle ožili aj domáci, šance sa im však vypracovať nedarilo.

2.polčas

Domáci začali druhý polčas aktívne a už po troch minútach sa ocitol vo veľkej šanci Medunjanin, ale tesne brániaci Mascherano mu nedovolil zakončiť.

V hre aj naďalej dominovala Barca, ale už sa tak netlačila dopredu a hra sa už viac odohrávala v strede poľa.

V 62.minúte Messi skompletizoval čistý hetrik. Po rohovom kope rozohral Rakitić na Messiho, ktorý loptu potiahol do pokutového územia a pravačkou loptu zatočil presne k ľavej tyči.

V 66.minúte Lucho striedal. Hraciu plochu opustil Busquets, ktorého nahradil Bartra. Do hry sa zároveň dostal aj Rafinha namiesto Iniestu.

O pár minút sa striedalo aj do tretice. Do hry sa dostal Pedro a do šatní putoval Neymar.

V 83.minúte to bolo už 4-0. Po pravej strane unikol Alves, na ktorého prihrávku zareagovali domáci tak, že sa lopta od Sidneia odrazila do vlastnej bránky.

V poslednej minúte riadneho hracieho času predviedol Suarez nádhernú individuálnu akciu, ktorej chýbal už iba gól. Luis však nedokázal prestreliť domáceho brankára.

Zostavy

La Coruna: Fabricio, Juanfran, Sidnei, Lopo, Luisinho; JuanDo, Medunjanin, Álex; Cuenca, Cavaleiro, Oriol Riera

FC Barcelona: Bravo - Alves, Piqué, Mascherano, Alba - Iniesta, Sergio, Rakitič - Messi, Suárez, Neymar

0lk0zeman

7
2015-01-18 21:14:25

Messi, Rakitič dneska výborne,
Busquets dneska zlý výkon predviedol...5 krát nebezpečne stratil loptu a tiež dva krát zbytočne fauloval keď hasil defenzívnu chybu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.