Bývalý tréner Argentíny, Cesar Menotti neverí, že Messi začal v barcelonskej šatni revolúciu proti trénerovi prvého tímu, Luisovi Enriquemu.

Po prehre na Anoeta sa diali v Barcelone veľké veci v priebehu celého týždňa. Vyvrcholilo to až vyhlásením predčasných volieb a odvolaním Zubizarretu. Odvtedy sa však veľa zmenilo, mužstvo začalo jednoznačne vyhrávať a zrazu je ticho. Menotti si zároveň myslí, že Messi proti trénerovi vzburu nevedie.

"Neverím, že Messi proti Luisovi Enriquemu viedol nejakú revolúciu či vzburu," povedal pre rádio COPE. "Messi vyzeral unavene, no teraz je svieži a opäť hladný. Medzi Messiho znovuzrodením a formou Barcelony musí byť nejaký súvis."

"Mužstvo vyzerá sebavedomejšie ako predtým, pretože sa to celé menej mení. Predtým tam bolo toľko zmien a nikto nevedel čo očakávať. Mám taký pocit, že pozícia trénera je teraz jasnejšia a to pozdvihlo sebavedomie. Messi je fenomén a cíti sa dobre. Verím, že Leo sa dostal z tých vecí, ktorého do ťažili," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

bruno1

13
2015-01-23 09:39:07

kolkokrat sa este budu vracat k vymyslom?

fofo112

11
2015-01-23 09:47:10

bruno to bola realita nie výmysly, inak by neprestali tie nezmyselné rotácie spravili sa dobré výsledky, hráči si začínajú veriť a hned sa to prejavilo na hre mužstva

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.