Barca zvládla povinnú jazdu v Granade. O góly sa postarali Rakitić, Suarez a Messi. Za domácich sa trafil z penalty Fran Rico.

1.polčas

Zápas začali obe mužstvá opatrne a aj kvôli tomu sa hralo najmä v strede ihriska. S pribúdajúcim časom sa však Barca začínala dostávať do tempa a postupne dominovala na ihrisku stále viac.

Katalánci však na ihrisku pôsobili mdlo a bez nasadenia. Preto bolo šancí minimum. Hosťom nevychádzali finálne prihrávky, ktoré často končili ako postavenia mimo hry.

V 25.minúte Barca otvorila skóre. Akcia začala Albovou prihrávkou na nabiehajúceho Suareza, ktorý sa z uhla snažil prekonať Ojera, ale jeho strela nakoniec vôbec nesmerovala do bránky. K odrazenej lopte sa však dostal Rakitić a bez problémov skóroval.

V 35.minúte bola Barca blízko druhého gólu, keď po prihrávke od Rakitića zakončoval Messi. Leova strela však letela tesne nad.

V 42.minúte pohrozili domáci, keď spoza šestnástky vypálil Márquez. Claudio Bravo však jeho pokus dokázal vytlačiť na roh.

Tesne pred koncom prvého polčasu mal šancu aj Messi, keď sa dostal lopte tesne pred Ojerom. Domáci brankár však dokázal zblokovať Messiho pokus.

2.polčas

Barca začala druhý polčas výborne, keď už v 49.minúte vyhrávala 2-0. O gól sa postaral Luis Suarez, ktorý si výborne vymenil loptu s Rakitićom a sám aj zakončil.

V 52.minúte však Bartra fauloval prenikajúceho Lassa a rozhodca ukázal na biely bod. Fran Rico následne kopol penaltu veľmi dobre a znížil na rozdiel jedného gólu.

Domáci po góle ožili a Barca mala chvíľami čo robiť, aby dokázala útočníkov Granady udržať.

V 66.minúte Luis Enrique striedal. Xaviho nahradil Rafinha.

V 70.minúte pridala Barca tretí gól. Suarez sa výborne uvoľnil po prihrávke od Rakitića, obišiel Ojera a nakoniec veľkoryso ponúkol gól Messimu.

V 75.minúte sa opäť striedalo. Hraciu plochu opustil Mathieu a do hry sa dostal Busquets. Krátko na to sa striedalo aj do tretice. Pedro vymenil Suareza.

V 87.minúte mal Messi veľkú šancu. Neymar Lea výborne uvoľnil po pravej strane, ale Argentínčan tesne pred brankárom nedokázal dostal loptu do siete.

Zostavy

Granada: Oier; Nyom, Babin, Cala, Foulquier; Irurra, Fran Rico, Javi Márquez; Lass, Robert Ibáñez, John Córdoba.

FC Barcelona: Bravo - Alves Bartra Mathieu Alba - Rakitic Mascherano Xavi - Messi Suarez Neymar

Andy11

8
2015-02-28 18:32:58

bravo chytal opat fantasticky

MNS11

2
2015-03-02 20:03:24

To je obrovská pravda

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.