Po skončení tréningu v Ciutat Esportiva sa v pondelok pred novinármi objavil Sergio Busquets.

Villarreal v pohári nemá čo stratiť

"Samozrejme, že pôjde o ťažké stretnutie. Sme krok od finále pohára a všetci chcú dosiahnuť dobrý výsledok. Máme náskok, pretože gól musia streliť oni. V lige hrali uzavretý futbal, teraz však musia otvoriť a máme nádej to využiť."

Zakopnutie Madridu

"Dúfali sme, že vyhráme v Granade. Stále na lídra strácame. Musíme vyhrávať všetky zápasy a ak Real zakopne, tak to využiť."

Hra s Mascheranom

"Som stredovým záložníkom a na tejto pozícii sa cítim dobre. Hrám aj ako pivot, no nie je to pre mňa nič nové. O všetkom rozhoduje tréner."

Podávaš stabilné výkony?

"Myslím, že hrávam dosť vyrovnane. Každý deň sa svoju prácu snažím vykonávať čo najlepšie, v každom zápase. Niekedy však nehráte tak ako chcete, no nikdy mi nechýba odhodlanie a zodpovedný prístup."

Rexach povedal, že Messi konzumuje veľa pizze

"Ako vždy, veľkú váhu tomu, čo prichádza mimo šatne, nepripisujem. Rexach naznačil, že rozhovor poskytol počas párty. Nepripisujem veľkú váhu tomu, čo povedal."

Rozhodne Clásico?

"Zostáva niekoľko kôl. Neviem, ale snáď bude pre nás rozhodujúce, no záleží to od množstva faktorov, ktoré sa nedajú predpovedať."

zdroj: as.com
foto: as.com

Aexon

34
2015-03-02 15:01:36

Hlavně treba vyhrat ! ZABOJOVAT VYHRÁT ! El Clasico bude Messiho a Neymarův tanec věřím tomu ! ViSCA EL BARCA!

tiki__taka

33
2015-03-02 15:07:01

pokiaľ viem tak Messi momentálne preferuje veľa rýb...takúto stravu mal napr.aj za Pepa, ale je to individuálne, aj tak si myslím, že svoju pizzu si určite pár krát dopraje :D

ForzaBarza

27
2015-03-02 15:27:34

Teraz je veľká šanca, Real je z formy, nič nehrá už tretí mesiac, ale body majú ... treba to využiť

fofo112

8
2015-03-02 17:34:35

To už Rexach, nemá čo riešiť či Leo je pizzu alebo nie,hned včera som si myslel že to povedal pod parou a už je to tu potvrdil to Busi,že to povedal na party.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.