Pre Canal+ hovoril po postupe do finále Copa del Rey prezident FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu.

Miesto konania finále

"Tak ako všetky tímy, chceme hrať na veľkom štadióne. Uvidíme, či dôjdeme k zhode a či sa pánovi Villarovi bude náš návrh pozdávať. Chceme hrať na veľkom štadióne, ale nie na Camp Nou. Môže to byť Santiago Bernabeo, Mestalla, San Mamés či Calderón. Je veľa možností, no preferujem najväčší objekt. Poprosíme o štadión s veľkou kapacitou, no bez konkrétneho názvu."

Zápas s Villarrealom

"Nebolo to jednoduché stretnutie. Villarreal odohral vynikajúci zápas. Som šťastný z dôvodu fanúšikov, ktorí mužstvo podporili. Finále je cieľ, ktorý sme chceli dosiahnuť."

Luis Suarez

"Opäť skóroval, bojoval a pracoval. Som šťastný z jeho hry aj celého tímu. Postup do finále je pre mužstvo značné zlepšenie, dávka adrenalínu a zvýšenie sebavedomia pred ďalšími výzvami. Máme šancu na viacero titulov. Prvý cieľ sme v tejto sezóne dosiahli."

Luis Enrique

"Má ešte rok zmluvy a určite zostane bez ohľadu na to, kto vyhrá voľby."

zdroj: as.com
foto: as.com

MIO10

26
2015-03-06 11:32:12

Jestli si vedení nechá zdrhnout kromě Cuadrada i Danila a ke všemu do realu, tak je opravdu neschopné. My, kteří máme na tomto postu Daniho, který sice chytl druhou mízu, ale příští rok to může být úplně jinak, průměrného Montoyu a Douglase, který na to asi nemá... Na co proboha čekají???To jsou vyhlídky.Přitom pro nás jsou krajní beci stěžejním postem...

tomasis

5
2015-03-06 11:48:32

Keby som si mohol vybrat miesto finaloveho zapasu, jednoznacne by som zvolil San Mames. Ja viem, ze proti komu hrame a koho to je stadion.
Ale, vyhrali sme poslednych 8 zapasov vonku a je to najnovsi a bezpochyby najmodernejsi stadion v spanielsku

cruyff

-5
2015-03-06 13:10:15

pokiaľ sa nemýlim, tak cieľom mali byť, titul a pohár a nie zúčastniť sa finále. Dúfam, že nič nenaruší citeľnú pohodu v mužstve a nič rušivého nás nezasiahne v tejto nevyspytateľnej sezóne...visca

Marian

1
2015-03-06 17:22:16

Presne tak, cieľom je vyhrať tituly v LM, la lige a CdR. Skončiť vždy druhý nie je cieľ...

fofo112

0
2015-03-06 17:35:45

Ciel je predsa víťazstvo v KP nie finále, nejak to má náš prezidente pomotané.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.