Španielsky tréner Rayo Vallecano bol aj napriek vysokej prehre na Camp Nou na svojich zverencov hrdý.

Zápas

"Som na svojich zverencov veľmi hrdý. Museli sme pracovať telom aj dušou a my sme to urobili. Pri vyrovnanom počte hráčov sme boli hodným súperom a hrali sme dobrý zápas. Som s mojimi hráčmi spokojný."

Messi

"Veľkí hráči nemusia mať výborné zápasy, aby strelili tri góly. Vlastne o tom je ich veľkosť. Patrí sa mu pogratulovať."

Výsledok

"S prácou mojich zverencov som spokojný. Tento výsledok je normálny. Taký je rozdiel medzi Barcou a nami. Dosiahli sme výsledok, aký sme dosiahli, ale netreba z toho vynášať žiadne závery. Dali sme zo seba všetko, čo sme mohli."

Ofenzívne nastavenie

"Vždy sa snažíme hrať týmto spôsobom. Niekedy je to veľmi riskantné, pretože jeden gól padol po autovom vhadzovaní, ďalší po štandardnej situácii a iný vďaka pokutového kopu. Hráme tak ako trénujeme. Proti veľkým tímom je to však nezvyčajne ťažká výzva."

zdroj: as.com
foto: as.com

fofo112

top komentár
68
2015-03-09 10:05:37

Paco Jemez je pán tréner,uznal kvality súpera,žiadne vyhovorky klobúk dolu.

Dr-QQ

36
2015-03-09 10:05:54

Rayo hrá jeden z najkrajších futbalov španielskej lige, čo je zásluha trénera, ale aj hráčov. Aj keď sú v úzkych, tak nepanikária a bezhlavo sa nezbavujú lopty. Vždy sa snažia kombinovať. Aj individuálne schopnosti hráčov sú na vysokej úrovni. Toňo, Insua, Tito, Kakuta, Trashorras, Aquino, Leo Baptistao, Bueno, Manucho a aj ďalší sú páni futbalisti. Na ich zápasy sa dá vždy pozerať. Bola by veľká škoda, keby sa kvôli svojej odvážnej hre museli porúčať z Primera Division. Ale o to sa ja osobne nebojím.

Diesel

18
2015-03-09 10:36:02

Rayo hrá atraktívny, útočný futbal mohli čakať,že dostanú veľa do otvorenej obrany...povedal by som,že tréner stavil na psychyku a tlak na hráčov Barcelony chcel aby Rayo dali prvý gól a Barca by bola pod tlakom vtedy sa nám veľmi nedarí chvalabohu za taký výsledok. Veľmi dobre sa pozerá na tabuľku Primera Divison s takým skóre :)

krivoruky.joe

4
2015-03-09 16:25:17

Spravny chlap :)

tiki__taka

4
2015-03-09 17:43:41

Veľmi fandím tomuto trénerovi a prajem mu veľa štastia..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.