Javier Mascherano bol prítomný v programe El Marcador na BarcaTV. Hovoril o včerajšom zápase proti Rayo Vallecano, no dotkol sa aj aktuálnej situácie v španielskej lige.

Post lídra

"Aj napriek tomu, že sme lídrami, stále chýba veľmi veľa. Pred víťazným zápasom v Granade sme strácali štyri body a teraz o bod vedieme. Posledné dva sezóny sa však rozhodli v posledných kolách a v každom okamihu môžeme body stratiť. Zakaždým je čoraz ťažšie vyhrávať. Všetky súťaže čosi stoja."

Zápas s Rayom

"Nebol to jednoduchý zápas. Rayo je tím, ktorý používa vysoký presing a jeho štýl hry tvorí priestor, ktorý treba využiť. Je príjemné hrať proti súperovi ako Rayo, pretože bez ohľadu na súpera, vždy útočí."

Rekord v návštevnosti na Camp Nou

"Začať zápas o 12:00 je pre nás niečo normálne, pretože zvyčajne trénujeme o 11. hodine. V tomto prípade sa tak naša rutina príliš nezmenila."

Leo Messi

"Leo je hráč, ktorého si treba pozrieť bez ohľadu na to, či strieľa góly alebo nie. Vždy, keď má loptu na nohe viete, že sa môže niečo stať. Je to jediný hráč na svete, ktorý túto schopnosť má."

zroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.