V posledných dňoch sa o prestupe Xaviho do Kataru hovorí veľa. Množstvo informácií je však protichodných, preto sa denník Sport na situáciu pozrel bližšie.

Agentúry včera priniesli správy o tom, že Xavi Hernández podpísal zmluvu s Al Saad na tri roky. Informácia sa opierala o fotografiu Xaviho so Športovým riaditeľom katarského klubu Muhammedem Ghoulamem, ktorá bola zavesená na Instagram prostredníctvom manažéra Al Saad Abdullaha Al-Berika a s pripojeným popisom: "Kapitán Xavi dnes podpísal zmluvu s Al Saad."

O niekoľko hodín neskôr však klub na svojej internetovej stránke oznámil, že zmluva podpísaná nebola a že dohoda bude oznámená v krátkom čase. Okrem toho, denník Sport cituje Xaviho vyhlásenie: "Ešte som nič nepodpísal." Vo vyhlásení Al Saad sa každopádne môžeme dočítať: "Xavi sa v súčasnosti nachádza v Dauhe spolu s rodinou, aby spoznali kraj, v ktorom budú v najbližšej budúcnosti bývať."

Zdroje z prostredia FC Barcelona pre Mundo Deportivo priznali, že katalánsky klub Xaviho rozhodnutie odísť akceptoval. Predtým to spomenul aj prezident Josep Maria Bartomeu, ktorý priznal, že "Xavi si vybojoval právo sa rozhodnúť." TV3 pridáva, že Xavi do Kataru prestupuje aj kvôli Aspire Academia, kde sa bude pripravovať na úlohu trénera.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

barca_forever

top komentár
57
2015-03-29 10:15:51

Xavi, LEGENDA♥♥ nech už to dopadne ako chce,nikdy nezabudneme,čo si pre nás spravil!! :)

pedroanakin

33
2015-03-29 10:31:29

Nie len na to, čo pre nás spravil, ale ja dúfam, že aj na to, čo pre nás ešte spraví. Už dávno sa hovorí o tom, že Xavi raz skončí ako tréner FC Barcelona. Nikto samozrejme nemôže predvídať všetky okolnosti v budúcnosti, ale ja verím, že táto etapa jeho ani nás neobíde ;)

Messi126

0
2015-03-29 11:06:39

Podla mňa ani nič nepodpíše .. ;) a zostane v Barce on je hlava Barci :) :3

Jhonys

11
2015-03-29 11:41:53

Podepíše. Jestli už v Qataru je, tak ne proto, že chce vidět ropná pole.

Messi126

-7
2015-03-29 12:56:42

tak ale nedá mi to :) od malička je v Barce a na staré kolená chce odísť .. :/

cruyff

5
2015-03-29 12:14:53

stále sa neviem zmieriť s tým, že sa uvažuje o odchode Xaviho. Stále som dúfal, že bude nástupcom Puyola, lebo za ten čas čo Puy už nie je hráčom, tak sa rýchlo zmocnil jeho úlohy dirigenta, ktorý udržiaval morálku v kabíne. Keď to tak zhodnotím, tak ani Puy nebol v posledných sezónach TOP obranca, ale jeho osoba dávala celému mužstvu silu a to sa v iných kluboch nemusí. Vinu by som pripisoval Luchovi, keď sa pred začiatkom sezóny vyjadril na osobu Xaviho v nepriamom súvise, že ho v mužstve už nepotrebuje a Xavi na to určite nezabudol, čo mu to aj Lucho dával počas sezóny cítiť. Je tu niečo ešte choré.. visca..

pa3kpraha

-3
2015-03-29 15:48:55

Uprimne turo sezomu je Andres z formy.. Nedari sa mu.. Ale ma vacsiu doveru Lucha ako Xavi, ktory je urcite vycsim prinosom pre team... Takze sa Xavi najskor aj nastval... A 10€rocne ako zaklad nie je malo... Ale verim, ze sa vrati... Ako trener...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.