Počas reprezentačného zrazu Brazílie poskytol Neymar rozhovor pre SporTV, v ktorom hovoril o svojom súkromnom živote.

Hľadá sa manželka

"Chcem si nájsť manželku, oženiť sa a mať deti. Je to niečo, o čom sa s kamarátmi bavím. Snívam, aby som sa oženil, vybehol na svadbu s priateľmi a mal rodinu aj deti dennodenne po svojom boku. Mám syna, ktorý býva neďaleko. Viem, aká je jeho situácia ťažká. Celý čas snívam o tom, že sa stanem hlavou rodiny."

Oddelený od syna

"Je ťažké byť ďaleko od syna, z toho dôvodu som veľmi smutný. Samozrejme, po telefóne jeho mamy s ním hovorím dennodenne. Čoskoro už príde tu."

Spoločenské siete

"V dnešných časoch si musíme dobre rozmyslieť, čo napíšeme, pretože všetko môže byť použité proti nám. Preto sa mám na pozore a ak mám pochybnosti, predtým než niečo publikujem, prosím otca alebo niekoho, kto so mnou pracuje o radu, aby sa to neskončilo zle."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

DiThomasi

top komentár
73
2015-03-29 16:42:56

presne tak v dnešných časoch si človek ako je on musí dávať sakramentsky pozor čo publikuje na sociálnych sieťach lebo ľudia sú nekompromisní v tomto ohľade určite! :D

mariaa

39
2015-03-29 17:34:39

zlatýýý :D a naozaj vidno, že ma svojho syna rád. Prajem mu veľa štastia pri hľadaní tej správnej ale hlavne vo futbale. :D

tominno9

-10
2015-03-29 23:08:23

"čoskoro už príde tu"???? Lukáš si východniar? Moja rodina z BJ, moje kolegyne z KE a KK takto rozpravajú :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.