Luis Suarez bol jedným z hlavných hrdinov včerajšieho charitatívneho zápasu medzi priateľmi Stevena Gerarda a Jamieho Carraghera, ktorý sa konal na Anfield Road. Uruguajčan každopádne neskóroval, no prítomní fanúšikovia skandovali jeho meno. Ďakovali mu za tie roky, ktoré v drese Liverpoolu strávil.

Luis Suarez sa na trávniku objavil v druhej polovici zápasu a vytvoril útočnú dvojicu s Fernanom Torresom. Zápas sa skončil remízou 2-2. Góly za mužstvo Carraghera strieľali Balotelli a Drogba, na druhej strane sa presadil Gerard a to hneď dvakrát.

Zostavy:

Mužstvo Gerarda: Brad Jones, Anthony Gerrard, Glen Johnson, John Terry, John Arne Riise, Kevin Nolan, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Ryan Babel, Thierry Henry, Jerome Sinclair.

Lavička: Scott Dann, Ashley Williams, Luis Suárez, Fernando Torres, Charlie Adam, Jay Spearing, Stephen Warnock, João Carlos Teixeira.

Mužstvo Carraghera: Pepe Reina, Jon Flanagan, Jamie Carragher, Álvaro Arbeloa, Martín Kelly, Harry Kewell, Stewart Downing, Lucas, Jonjo Shelvey, Didier Drogba, Mario Balotelli.

Lavička: Peter Gulacsi, Luis García, Craig Noone, Alberto Moreno, Gael Clichy, Fabio Borini, Craig Bellamy.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Macko7

16
2015-03-30 15:54:47

ani Skrtel nehral skoda :D

chelseaa

-16
2015-03-30 16:34:44

no mna yebne :D suarez este aj v exhibicii simuluje :D vid 3:10 vo videu :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.