Bývalý hráč Deportiva La Coruna, Donato Gama de Silva poskytol rozhovore pre Radio Barcelona, kde sa dotkol brazílskych hráčov na Camp Nou.

Dani Alves

"Dani Alves nastavil latku v Barcelone vysoko. Bude veľmi ťažké nájsť hráča takejto úrovne. Stále má čo ponúknuť ešte na dlhý čas. Videl som ho trénovať a je z tých, čo toho nabehajú najviac. Ľudia to nevidia."

Douglas

"Nepoznám ho. Nesledujem brazílsky futbal, videl som len zopár zápasov. Bol som prekvapený, keď ho Barca kúpila, ale niečo na ňom musela vidieť."

Neymar

"Neymar hrá za Brazíliu akoby bol Messi. Keď je v Barcelone, je na strane menej slobodný."

"Odkedy som ho prvýkrát videl, vedel som, že s loptou môže urobiť čokoľvek. Ak sa bude môcť slobodne hýbať, bude úžasný."

"Je veľmi skromný a očarujúci. A veľmi dobre vie, že najlepší je Messi."

zdroj: weloba.es
foto: weloba.es

martin123

26
2015-03-31 16:28:22

Alves nám má čo ponúknuť aj keď má už viac rokov

glend32

1
2015-03-31 16:46:29

v jednom s nim suhlasim,mozno by Neymarovi pomohla zmena postu,je takmer cistokrvny pravak ale hrava lave kridlo,navyse mam pocit akoby mu ciara ,,zavadzala" akoby hral stale s podvedomim ze ju ma za chrbatom(ako dalsieho obrancu)..obcas sa mu podari vypad s kridla na os ihriska a vtedy je schopny prejst dribingom a v rychlosti cez hracov,popripade vytvorit standardku po faule na neho,ale pri klasickom utoceni ked super zaparkuje autobus tak mava problemy a ani suhra s Albom nie je prave najlepsia,takze mozno by bolo vhodne porozmyslat ci ho nestiahnut hlbsie(do zalohy?)ale to by sme museli asi zmenit cely styl hry a to uz neviem ako by zabehane sukolie (teraz fungujuce)do seba zaadalo..takze len som nahlas rozmyslal,nikomu tento moj nazor nevnucujem :-)

fofo112

1
2015-03-31 20:37:00

pre takého futbalistu ako ho tu poniektorí opisujete by nemal byť problém post v mužstve pozri Messiho,záložník,krídlo,útočník a ešte sa stačí vracať do svojej šestnástky,takže Neyo sa ešte musí veľa učiť.

TikiTaka

7
2015-03-31 17:38:33

ne že by Alves nějak oslňoval ale na svém postu stále jeden z nejlepších :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.