Bývalý hráč FC Barcelona sa včera objavil na tlačovej konferencii pred zápasom Celty Vigo s Barcelonou.

Zápas s Barcou

"Odohrať je treba každý zápas. Nikdy neviete, čo sa môže stať. Celta sa nebojí žiadneho súpera. Okrem toho je Barca najlepším tímom na svete a zahráme proti nej tak ako proti ostatným. Nemáme čo stratiť."

Bývalý hráč Blaugrana

"Zápas proti Barcelone je pre mňa stále niečo výnimočné, no na trávniku už nemám priateľov. Je to veľmi dôležité a zároveň aj veľmi atraktívne stretnutie. Mám veľkú túžbu, aby ten deň už prišiel. Aby sme mali šancu, musíme odohrať dobrý zápas a Barca musí mať zas slabší deň."

Messi

"Myslím si, že Leo do Viga príde, no keby malo byť po mojom, nech v pondelok a nedeľu zostane na pláži (smiech)."

Luis Enrique

"Pokiaľ ide o Luisa Enriqueho, bolo obdobie, počas ktorého sa mu nedarilo, keď väčšia časť ľudí ho kritizovala a bola k nemu nespravodlivá. V súčasnosti však Barcelona stále bojuje o všetky tri tituly."

zdroj: sport.es
foto: sport.es

fofo112

32
2015-04-03 18:46:17

zápas to bude ťažký v hlavách bude prehra s Celtou doma, ale verím,že im to vrátime aj s úrokmi,ak bude Messi ok, tak by som mu prial hatrrick.

Federer

4
2015-04-04 12:09:12

3 body - hattrick nie je nutný.

fofo112

1
2015-04-04 13:21:47

federer,tu sa ukazuje tvoja sebeckosť na rozdiel od teba ja mu prajem aj hatrrick a to by bola samozrejme výhra,podla teba si zrejme Messi nezaslúži aby bol pred Ronaldom pre každého futbalistu sú aj osobné méty dôležité a kto iný ako Messi si ich zaslúži.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.