Marco Verratti, mimochodom hráč, ktorý sa často skloňuje aj s transferom do Barcelony povedal v rozhovore pre L'Equipe, že Messi je najlepší hráč, proti akému kedy hral. Zároveň dodal, že by veľmi rád vo svojej kariére napodobnil svojho reprezentačného krajana Andrea Pirla, talianskú hrajúcu legendu.

Hráči PSG čelia vo štvrťfinále Champions League práve Barcelone, no prvý duel im nevyšiel podľa ich predstáv. Na domácom štadióne prehrali 1-3, avšak francúzsky majster sa nemohol spoľahnúť na svoju oporu stredu poľa, Marca Verrattiho. Ten zodpovedal na niekoľko otázok.

"Či je Messi najlepší hráč, proti akému som kedy hral? Áno suverénne," komentoval. "Hral som proti skvelým futbalistom, Ronaldovi, ći Hazardovi, no najradšej zo všetkých sledujem Messiho. Jeho dotyky s loptou, jeho štýl hry."

22-ročný Talian však za svoj futbalový idol považuje iného velikána, Pirla. Práve Verratti je považovaný za jeho nástupcu. "Náš štýl hry je trochu iný," povedal, keď sa redaktor L'Equipe pýtal, či sú si navzájom podobní. "Pirlo vyhral všetko čo mohol: Majstrovstvá sveta, Ligu majstrov. Je to legenda."

Zdroj: goal.com
Foto: goal.com

fofo112

33
2015-04-18 14:12:01

Andrea Pirlo bol vo svojich najlepších rokoch pán hráč,ale ako sa vyjadil Verratti, Messi nemá konkurenciu,pozerať jeho hru je jedna báseň, dúfam,že dnes sa nám predvedie v jeho plnej futbalovej kráse pridá aj nejaké goliky.

Roman7

11
2015-04-18 15:28:38

do barci s nim :D :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.