Včerajší zápas pre novinárov hodnotil aj Javier Mascherano, ktorý uznal silu Valencie.

Chyby

"Valencia má veľkú silu. No my sme urobili chyby, ktoré zapríčinili, že v prvej polovici bol súper lepší. V prvej časti sme nehrali dobre. Rýchlo sme strelili gól. Ale nemá zmysel si myslieť, že sme mali málo času na oddych, pretože hráme o život. Treba analyzovať chyby aj nedostatky, pretože viac sa mýliť nemôžeme."

Zmeny

"Zmeny boli premyslené. Po nich sme mali väčšiu kontrolu nad loptou a to malo za následok, že sme nachádzali cestu k našim hráčom, ktorí robia rozdiel. Držať loptu znemožňovalo súperovi uskutočňovať brejky. Nerád hovorím o personálnych zmenách, pretože sme sa mýlili ako tím."

zdroj: as.com
foto: as.com

pedo

-6
2015-04-19 08:33:58

Veru mýlili sa ako team a najmä celá obrana vytvorila v prvom polčase zopár poriadnych kiksov. Ako tréner by som ani nevedel koho skôr striedať.

zoltan

34
2015-04-19 08:40:03

Mascherano je chlap, ktorý je schopný priznať chyby v hre mužstva, pričom nehľadá individuálneho vinníka a nevyhovára sa na únavu zo zápasového zaťaženia a z nedostatku času na regeneráciu síl. Osobne si myslím, že Mascherano včera podal veľmi dobrý výkon, hlavne po vykonaných zmenach v zostave. Včerajší zápas ukázal, že Adriano nie je pripravený fizycky zvládnuť dva ťažké zápasy plus cestovanie za necelých 72 hodín. Bolo jasne vidieť, že v dôsledku nedostatku fizyckých síl odchádzal aj mentálne čo sa prejavilo na jeho zákrokoch
(nedovolených), a tréner prijal veľmi dobré rozhodnutie o jeho vystriedaní. Tým nechcem ho negatívne hodnotiť, ale len poukázať na to, že mu chýbajú zápasové zaťaženia a skúsenosti.Ale mužstvo ako celok zvládlo veľmi ťažký zápas a preto som na nich veľmi pyšný.

gabo

6
2015-04-19 09:55:49

"FIZYKA" vo vybranych slovach po Z

emiliano

6
2015-04-19 10:32:22

Chlapci, opäť to bolo o zálohe, to opakujem stále.Masch a Sergio, dvaja DM, a k nim Xavi.Xavi a Busqui sú silní len na lopte, keď treba zastaviť protiútok, nestíhajú.Záloha musí vytvárať akcie a mariť akcie súpera v zárodku.Ale u nás už niet zálohy, hrajú obrancovia a útočníci.Včera sa hráči Valencie bez odporu dostali až k našej bráne,Pique chyboval, Alves a Adriano nestíhali. Strašné.Chcem veriť, že to bola únava po LM, lebo inak som sklamaný.

Federer

0
2015-04-19 12:54:37

@emiliano : Ty nerešpektuješ že súper je výnimočne kvalitný ? Že neprehral tuším 10 zápasov po sebe ? nerešpektuješ že Barcu reprezentujú LEN ĽUDIA ktorí nemôžu každé 3 dni zohrať zápas kde si budú robiť srandu zo súpera ! Robil si niekedy šport ? Ak áno nemôžeš toto napísať - ak nie radšej nepíš ... V utorok budme po ťažkej Valencii mať tiež problém. Niekedy stačí vyhrať - či postúpiť aj keď je zápas relatívne bez našej suverénnej prevahy.

Federer

0
2015-04-19 12:55:49

@emiliano 2: A vieš čo ? Najhodnotnejšie víťazstvo je vtedy ak to nejde, nedarí sa, nevládzeš atď. a predsa vyhráš. TO SI TREBA VÁŽIŤ že keď si za limitom a predsa cválaš. Neurážaj sa myslím to úprimne ako bývalý športovec.

MRaper

1
2015-04-19 19:17:13

Unava neni vymluva, ale BARCA hraje ted 2krat tydne a Valen ma tyden na zapas coz je obrovska vyhoda, jsou to lidi takze nepiste sracky :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.