Včerajší zápas na Cornella-El Prat zvládla Barca vynikajúco a do tabuľky Primera Division získala veľmi dôležité tri body. Nie všetko však v zápase išlo podľa plánu.

Červená: Mateu Lahoz

Dvojgólový náskok, ktorý si Barca vypracovala v prvom polčase napokon na víťazstvo stačiť nemusel kvôli rozhodovaniu Mateu Lahoza. Ten totiž vylúčil Jordiho Albu. Je však jasné, že Alba rozhodcovi nepovedal nič, za čo by ho mohol poslať predčasne pod sprchy. Ani rozhodca v pozápasovej správe neodcitoval hráča. Rozhodca sa opäť stal hlavnou postavou zápasu. V negatívnom slova zmysle.

Žltá: Straty v strede poľa

Aj napriek tomu, že prvá polovica vyzerala dobre, v druhom polčase Barca až taká istá nebola a po vylúčení Albu sa chytala slamky. Vtedy totiž začali nebezpečné straty lopty v strede ihriska. Realizačný tím na vzniknutý stav reagoval nasadením Mathieua a stred poľa mal získať pre Barcu Xavi s Rakitičom.

Zelená: Útočné trio

Kľúčová v zápase bola opäť angažovanosť útočníkov FC Barcelona. Leo, Neymar aj Luis ukázali, že sú v koncovke sezóny vo výbornej forme a ich spolupráca sa opäť ukázala byť rozhodujúca. Na oboch góloch sa podieľali všetci traja.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

MAREK10

39
2015-04-26 08:41:00

Mne sa ta hra po cervenej velmi pacila:vysoky pressing a snaha o protiutoky.Inak messi velmi napadal;asi ho nasralo ze hovoria ze nebeha:D

Jaro500

top komentár
49
2015-04-26 08:51:05

Messi behá a hrá vtedy, keď to má zmysel v rozhodnutých zápasoch sa väčšinou šetrí

fofo112

7
2015-04-26 11:39:56

Kto povie, že Messi nebehá,tak k tomu nemám coment,je to jediný hráč ktorý hrá v každom zápase nie len na svojom poste ale aj v zálohe je tvorcom hry,od začiatku sezony nerotoval ani v jednom zápase, až na RSS kde ho Lucho nepostavil tak takúto hlúposť môže napísať len futbalový analfabet.

bruno1

8
2015-04-26 11:48:45

Messi ma neskutocnu futbalovu inteligenciu a vi kedy sa posetrit. Napr proti PSG jednoznacne zaradil nizsi rychlostny stupen, lebo celkove skore bolo 5:1. Zato taky penaldo ide vzdy naplno aby si nahonil ego na lacnych goloch

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.