Po stretnutí s Espanyolom bol tréner FC Barcelona s výkonom svojich zverencov spokojný. Vylúčenie Albu bolo podľa neho nezaslúžené.

Dôležité víťazstvo

"Mužstvo sa rozvíja. Bol to najlepší prvý polčas pokiaľ ide o dominanciu v každom aspekte zápasu. Hráči hrali väčšinu času na polovicu súpera, bol dobrý presing, vynikajúca výmena lopty v hľadaní gólu. To bolo najlepšie. Ak budeme hrať takto dobre, budeme mať šancu na ďalšie víťazstvá. Po prestávke sme hrali veľmi dobre a netrpeli sme aj napriek hre v desiatich. Súperovi sme veľa šancí nedali."

Najťažšie zápasy sú už za Barcou

"Je to teória. Neskôr je to treba dokázať v každom zápase. Stále však záležíme od seba, čo je pozitívne. Dnes to bolo ťažké, pretože je to derby a z dôvodu súpera."

Dekoncentrácia

"Neznepokojuje ma to, že hráči sa môžu rozptýliť. Vieme, že každý zápas je ťažký. Ak by niekto povedal pre zápasom s Malagou, že získame len bod, nikto by tomu neuveril. Dokonca bude všetko veľmi ťažké. Inej cesty niet."

Alba

"Z toho, čo mi Jordi hovoril, povedal 'vždy ja'. Keďže to neberieme ako horor, nemal byť potrestaný."

zdroj: as.com
foto: as.com

glend32

14
2015-04-26 11:53:19

takze misia splnena,ideme dalej..nasleduju dva zapasy kde budu tri hlavne ciele,samozrejme sest bodov,nezranit sa a co najviac posetrit sily pred Bayernom..drzim palce nech sa vsetky tri vyplnia podla predstav ako muzstva tak nas fanusikov..o rozhodcovi zapasu s Espanyolom uz bolo napisane hadam uplne vsetko,ja len mini dodatok,ak ho vidim na zaciatku zapasu v stredovom kruhu uz viem ze zapas nebude mat ohladom rozhodovania normalny priebeh... Visca!

saamci

24
2015-04-26 11:58:38

Kiez by bolo viac takych prvych polcasov aj proti bayernu ...visca!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.