Po zápase na Cornella-El Prat hovoril o červenej karte aj potrestaný Jordi Alba.

Vylúčenie

"Prvá karta bola za protesty. Z môjho pohľadu išlo o štandardnú situáciu a nie odkop od brány. Zaprotestoval som a on ma vyhodil z trávnika. 'Vždy sa mi to stane' povedal som mu, ale v ľahkovážnom tóne. Už viem ako sa mám na druhýkrát zachovať. Urobil som chybu, keďže mám silný temperament, ale nedal som mu dôvod, aby ma vylúčil. Našťastie, mužstvo vyhralo aj napriek oslabeniu, keďže tá červená karta mohla urobiť krivdu."

Zápas

"Bol to veľmi ťažký terén a som spoluhráčom vďačný za úsilie. Derby sú vždy komplikované. Hrali sme o ligu a prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý. Kvôli mne spoluhráči nemohli pokračovať v takej intenzite, ale mužstvo odohralo skvelý zápas."

zdroj: as.com
foto: as.com

johan

34
2015-04-26 13:04:10

aspon si to prizna, ze to zvykne aj prehnat... rovnako, ako to robi aj Dani alebo Sergio

elvis33

21
2015-04-26 13:09:05

ale kukam ze obaja vyluceny hraci dostali cervene za takmer to iste, co pan rozhodca ma doma tichu domacnost ked bol taky podrazdeny? :D

Branko

12
2015-04-26 14:43:20

Keď obaja, tak vylúčení!

elvis33

0
2015-04-26 17:42:37

ano, mas pravdu, nejak som si neuvedomil, ze je to nominativ mnozneho cisla.. :)

soyferinho

13
2015-04-26 13:32:29

Inac vacsinou nechápem preco pocas zápasu niekto vytrvalo protestuje. Je iné ked mu povies ze nic to nebolo alebo podobne, lenze ked tam nabehne cely tim ako dievcatka a zacnu tam plakat, to je trápne, nech uz to je hociktory tim.
Kto hrá futbal, zaziva dost casto hrozne rozhodcovské vykony, ale 1. vsetko sa dá dohovorit aj po zápase, 2. kazdy citi, ze ak by naozaj hral o tolko lepsie, tak by ho neposkodil ani zly rozhodca (malokedy tak dosere zápas aby to naozaj bola "kradez")

Vzdy ma napadne skrtel ako sa hádal s rozhodcom pocas MS SVK-HOL a kvoli nemu sme potom dostali gól, lebo nebol na mieste

Marian

12
2015-04-26 14:40:00

Jordi Alba si myslí, že mal byť roh, ale pravda je taká, že lopta išla do autu od neho. Lahoz správne posúdil situáciu. Temperament Jordiho rozhodol, že gestikuloval, rozčuloval sa a dostal za protesty žltú kartu.Tým to malo byť vybavené. Lahoz po nekončiacich protestoch tasil červenú, možno predtým aj druhú žltú.Toto už neposúdil správne, lebo zrejme sa snažil kompenzovať náš vraj ofsajdový gól . Chápal by som Lahoza, ak by mu Jordi vynadal do kktv a urazil by ho, čo sa vraj nestalo. Vtedy by bol dôvod na vylúčenie. Ale začalo to u Albu,nesprávne protestoval, že má byť roh.

bruno1

1
2015-04-26 18:00:38

Ja som za to aby sa po zapase vyhodnocovali vsetky taketo situacie a hrac ktory dvoha ruku aj ked vie ze sa dotkol posledny by mal dostat dodatocne zltu. Ved to uz neni mozne hlavne u takych tymov ako Chelsea ze ukazuju aut pre seba aj ked meter od odkopavajuceho hraca nikto nebol

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.