35. kolo ponúkne súboj Dávida s Goliášom. Nastúpia proti sebe totiž líder tabuľky a tím, ktorý je na chvoste Primera División. Córdoba momentálne prežíva veľmi zlú sezónu a na pohode jej určite nepridá ani najbližší súper. Katalánci rozstrieľali v poslednom zápase Getafe a budú si brúsiť zuby na ďalší bodový zisk a vylepšenie individuálnych štatistík.

Ďalšia prekážka na ceste za titulom je Córdoba. Momentálne posledný tím tabuľky v súčasnosti ťahá biednu sériu, ktorú sa bude snažiť vylepšiť doma proti Barcelone. O motiváciu má mužstvo Josého Romera postarané - cieľom pre túto sezónu je udržanie sa v najvyššej španielskej lige. Prvý zápas na Camp Nou dopadol jednoznačne v prospech ,blaugranas', ktorí svojmu súperovi nadelili debakel 5:0.

20.12.2014 FC Barcelona 5:0 Córdoba CF

10.01.2013 FC Barcelona 5:0 Córdoba CF
12.12.2012 Córdoba CF 0:2 FC Barcelona

Córdoba CF:

Mužstvo z Nuevo Arcángel sa tento rok trápi. Okupujú poslednú priečku Primera División, a pomaly sa pripravujú na zostup. Prvý zápas s Barcelonou pre nich nedopadol o nič slávnejšie, keďže sa pobrali z Camp Nou s poriadnym ,nákladom'. Na udržanie v lige strácajú 11 bodov, čo je v posledných kolách skoro nesplniteľná misia. Jediné, o čo môžu hrať je sťažiť Barcelone cestu za titulom.

Po 34. kolách má Córdoba na konte 20 bodov za 3 výhry, 11 remíz a 20 prehier. Skóre 21:53 taktiež nenapovedá ničomu dobrému, keďže sa postavia proti druhému najlepšiemu útoku v lige a najlepšej defenzíve v Primera División. Ale súpera jednoznačne nemôžme podceniť, veď v posledných zápasoch dokázal potrápiť aj také celky ako Bilbao, či Villareal.

28.04.2015 Levante UD 1:0 Córdoba CF
24.04.2015 Córdoba CF 0:1 Athletic Bilbao
19.04.2015 Villareal CF 0:0 Córdoba CF
12.04.2015 Córdoba CF 0:2 Elche CF
08.04.2015 Deportivo La Coruña 1:1 Córdoba CF

Do zápasu s Barcelonou nezasiahne Iago Bouzón, ktorý je vyradený do konca sezóny. Inak majú domáci k dispozícii celý káder, takže sa máme na čo tešiť.

Predpokladaná zostava: Carlos - Crespo, Lopez, Deivid, Edimar - Krhin, Gomez Moreno - Fidel, Cartabia, Bebe - Ghilas

FC Barcelona:

Katalánci nastupujú do zápasu, v ktorom si budú určite veriť. Trident Messi, Neymar, Suárez sa zapísali v minulom zápase do histórie, ako najgólovejšie trio a určite bažia po ďalších cenných skalpoch. Stojí pred nami ďalší súper na našej ceste za titulom španielskeho šampióna, ktorého nesmie družina Luisa Enriqueho podceniť. Budeme zas očakávať miernu rotáciu zo strany Lucha, ktorý určite bude uvažovať o šetrení síl.

Po 34. kolách máme na konte 84 bodov za 27 víťazstiev, 3 remízy a 4 prehry. Skóre 97:19 hovorí však za všetko. Máme najlepšiu defenzívu v lige a druhý najproduktívnejší útok. Navyše tento zápas by mal byť pre nás povinnosť, keďže sa jedná o tím, ktorý už skoro naisto opustí La Ligu. Navyše po ,kanonáde' proti Getafe sa ani žiadne zakopnutie nepripúšťa.

28.04.2015 FC Barcelona 6:0 Getafe CF
25.04.2015 RCD Espanyol 0:2 FC Barcelona
21.04.2015 FC Barcelona 2:0 PSG
18.04.2015 FC Barcelona 2:0 Valencia CF
15.04.2015 PSG 1:3 FC Barcelona

K dispozícii pre tento zápas by už mal byť aj Jordi Alba, ktorý si už odsedel svoj trest za červenú kartu. Luis Enrique má k dispozícii celý káder, čo je skvelá správa. Zápas sa istotne bude niesť v duchu rotácie, čiže základná zostava bude trochu preriedená.

Predpokladaná zostava: Bravo - Alvés, Piqué, Bartra, Alba - Rakitić, Mascherano, Rafinha - Messi, Suárez, Neymar

Predpokladaný výsledok

Pomalými postupnými krokmi sa Blaugranas blížia k zisku vytúženého titulu v Primera Division. Do konca sezóny zostávajú posledné štyri kolá a na situácii v tabuľke sa nič nezmenilo. Zverenci trénera Luisa Enriqueho sú na čele s dvojbodovým náskokom pred Realom Madrid.

Netreba však zabúdať na fakt, že Barcu čaká v presposlednom kole ťažký zápas na pôde Atletica Madrid. Preto nemôže nič podceniť a stále musí zaberať naplno. Z ostatných desiatich ligových duelov Barca zakopla len v jedinom – remizovala na pôde Sevilly, kde premrhala dvojgólový náskok. V utorok doma zvalcovala Getafe 6:0, dvoma gólmi sa blysol Messi aj Suárez a potvrdila svoju výbornú formu.

Posledná Cordoba, ktorá si v budúcej sezóne zahrá druhú najvyššiu španielsku súťaž, nemá proti červeno-modrej mašine šancu. Cordoba je doslova fackovací panák – z posledných šestnástich duelov vyťažila len biedne tri body za remízy. Barca ju v tejto sezóne na Nou Campe zdolala jednoznačne 5:0 a bez inkasovaného gólu vyhrá i tentoraz.

Katalánci gól nedostali v troch ligových dueloch v rade, zatiaľčo Cordoba neskórovala štyrikrát po sebe! Jasná voľba na tiket – výhra Barcelony a každý tím dá gól – NIE. Tipsport ponúka na tento tip kurz v hodnote 1,48!

Zápas môžete sledovať v priamom prenose na TV Tipsport a aj počas jeho priebehu si podať stávky LIVE.

Tipovať môžete TU!

Cordoba 0 - 3 Barcelona

Info o zápase

Dátum: 2. máj 2015, 16:00
Štadión: Estadio Nuevo Arcángel, Córdoba
Rozhodca: Carlos Clos Gomez
Prenos: SPORT2, TV TIPSPORT

456erko456

9
2015-05-01 13:00:26

Messi Hattrick

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.