Bývalý obranca FC Barcelona vyhlásil, že najdôležitejším hráčom v šatni Blaugrana je Xavi Hernández. Dôvodom je, že práve on je spojivom medzi Messim a trénerom.

Monumentálny Xavi

"Xavi je pre Barcelonu ďalším monumentálnym hráčom ako bol Carles Pyuol. Je to ďalší významný hráč. Vždy hral v Barcelone. Hrával na úrovni, ktorá prevyšovala očakávania už od mladého veku. Túto sezónu nemal taký vplyv ako predtým, pretože hral menej, ale vždy keď prišiel, dalo sa na Xaviho spoľahnúť či už bol na trávniku 10 alebo 5 minút. Zaslúži si poctu akú iní nie."

Spojivo

"Je to hráč s množstvom skúseností. Myslím si, že je to najdôležitejší hráč v barcelonskej šatni. Som presvedčený, že nebol len spojivom medzi Messim a trénerom, ale aj medzi trénerom a ďalšími hráčmi. Je to niekto, kto vie ako klub funguje na dennej báze, ako vyzerajú veľké zápasy, spôsob komunikácie, ktorý sa vyžaduje."

Treble

"Zaslúži si takúto rozlúčku, no aby sa to dosiahlo, je nutné, aby sa prv vyhrali zápasy. Barca je schopná dosiahnuť veľa, aj vyhrať treble, ale to záleží na tom, či vyhrá finále pohára proti Bilbau. Rád by som Xaviho videl ako zodvihne trofej Ligy Majstrov."

zdroj: goal.com
foto: goal.com

Neymo

10
2015-05-20 13:25:18

Je tam chyba,má tam byť Puyol a nie Pyuol. :)

danielson

15
2015-05-20 13:36:32

Myslím, že Eric má pravdu,xavi tak pôsobí..už len 2 zápasy,sme tak blizucko..

cruyff

19
2015-05-20 13:47:13

Lucho dal Xavimu ešte tesne pred jeho príchodom vedieť, že mu nie je moc naklonený a trochu povyšenecky mu odkázal, že sa bude musieť snažiť, aby si zaslúžil miesto v zostave. Takže nezdielam ten názor, že Xavi je spojovákom medzi Leom a Luchom. Xavi má v kabíne a aj na ihrisku rešpekt, je to priamym nástupcom Puyola a to som si všímal aj po niektorých zápasoch, keď všetci chceli zdrhnúť pod sprchy bez toho, aby sa poďakovali svojím fan, že sa ,,unúvali,, priletieť niekoľkotisíc km, len aby ich povzbudzovali, tak ich vháňal späť na ihrisko, aby si splnili svoju ,,povinnosť,,. Túto úlohu po jeho odchode nemá kto prevziať, takže uvidíme, ako to chalani budú zvládať. Bude to citeľná strata, lebo odchádza ROZUM mužstva a prirovnam to k tomu, že či si vie niekto predstaviť, že by s Juventusu vo veku Xaviho odišiel Pirlo? Nepredstaviteľnéééé, tak ja sa s Xavim nelúčim, netruchlim,nepripíjam na jeho odchod, lebo ho beriem a budem brať ako súčasť klubu FCB, lebo jeho kariéra ešte z ďaleka nekončí Visca ...

srdcarek

14
2015-05-20 13:57:28

Pravda .. Nechapem preco bol tak odstrceny zo zostavy .. Ked bol na ihrisku .. Mne osobne sa pacil .. Stale ma tomuto muzstvu co ponuknut

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.