V dňoch 8.-10. mája 2015 sa v Starej Lesnej uskutočnilo ďalšie zo skvelých akcií Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras, tentokrát to bol 2. ročník Letného zrazu. Prihlášky na podujatie nasvedčovali tomu, že Letného zrazu sa zúčastní rekordný počet účastníkov. Celkový počet členov s rodinami, ktorý na zraz dorazili bol takmer 90!

Registrácia účastníkov sa začala 8.5.2015 o 10:00 hod. a trvala do 12:00 hod., nasledoval obed a krátke privítanie a oboznámenie s programom podujatia. Prvý deň bol pre účastníkov oddychový, každý mal možnosť urobiť si v peknom počasí prechádzku, zrelaxovať vo wellness alebo len popíjať vínko alebo kávičku. Predvečerom sme si spoločne urobili grilovačku a s najmenšími si zahrali na neďalekom ihrisku.

Večer sa niesol v znamení obľúbenej tomboly a informovaní členov o aktuálnych záležitostiach fanklubu a akciách do najbližších mesiacov. Po skončení nasledoval voľný program.

Druhý deň sme sa už všetci chystali na futbalový turnaj o pohár Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras, ktorý sa konal v športovej hale v Matejovciach. 6 mužstiev si zahralo 5 zápasom každý s každým a o víťazovi rozhodol posledný zápas, keď si tentokrát trofej odnieslo žlté mužstvo na čele s najlepším strelcom turnaja Palom Izákom.

ä

Po príchode z turnaja sme sa navečerali a netrpezlivo čakala na začiatok zápasu FC Barcelona – San Sebastian. Naši hráči nás nesklamali a víťazstvom 2:0 potešili všetkých prítomných. Najdôležitejšie však prišlo tesne po skončení zápasu, dôležitý zápas medzi Realom Madrid a Valenciou nám dával nádej, že zakopnutie Realu nás priblíži k 23. titulu v španielskej lige. Po výsledku 2:2 začali veľké oslavy, ktoré sa skončili až okolo polnoci.

Nedeľa, posledný deň už patril lúčeniu a odchodu z tejto skvelej akcie.

Chceme veľmi pekne poďakovať všetkým, ktorí sa zaslúžili o to, že sa toto podujatie mohlo uskutočniť, všetkým sponzorom a ľudom, pre ktorých je tento fanklub jedna veľká rodina.

Rovnako patrí veľká vďaka všetkým, ktorí sa Letného zrazu zúčastnili, teší nás čoraz väčší záujem účasti členov s rodinami, ešte raz ďakujeme.

Visca el Barca, Visca el PENYA!

Peter Bellás
prezident Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras

Fotogaléria TU

zdroj: fcbarca.sk
foto: fcbarca.sk

leolauro

2
2015-05-22 00:15:23

Páni taká účasť, hneď ma zahrialo pri srdci koľko vidím ľudí to chce like.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.