Luis Enrique sa zúčastnil tradičnej pozápasovej tlačovej konferencie po remíze s Deportivom 2-2.

Neymargate

"Je to správa, ktorú sme očakávali. V súčasnosti ju sledujem, situácia bola komplikovaná, ale som šťastný, že nakoniec sa to všetko prenieslo na súd do Barcelony, kde očakávame, že sa ukončí a zostane potvrdené, že všetko prebehlo v súlade so zákonom."

Xavi

"Pre Barcu urobil veľa. Xavi je futbalovým géniom a najlepším záložníkom, aký kedy vo futbale hral. Nástupca neexistuje, pretože unikátnych hráčov nemožno nahradiť. Klub by mal hľadať iný typ hráča. Musíme oceniť to, čo nám Xavi dal."

Bravo najlepším brankárom

"Náš brankár urobil pre titul toľko, čo naši obrancovia, záložníci a útočníci."

Vermaelen

"Som s ním spokojný. Tak ako s Douglasom. Mohli hrať a nachádzajú sa na vysokej úrovni. Vermaelen mal veľkú prevahu v hre vo vzduchu aj pri hre nohami. Je to veľký prestup pre budúcu sezónu."

Finále Copa del Rey

"Vidím to z pozitívnej strany. Hráme na Camp Nou, ktoré poznáme ako vlastnú dlaň. Athletic je vždy nevyspytateľným tímom, ktorý hrá na presing. Určite uvidíme súpera, ktorý bude silný a hnaný fanúšikmi dopredu, ktorý nám narobí veľa problémov a donúti nás chybovať. Urobíme všetko, aby sa to skončilo dobre."

Luis Suarez

"Cíti sa veľmi dobre, no ešte nie je pripravený na 100%. Musíme ešte počkať."

Juventus

"Všetko bude záležať od toho, čo ponúkneme, ale oni môžu urobiť dve veci: uzamknúť sa na vlastnej polovici, ale loptu vyvážať zozadu, čo sme videli aj v semifinále. Juve poznám dobre, spoznal som ho v Ríme a chcem vidieť úroveň, akú prezentuje."

zdroj: as.com
foto: as.com

johan

32
2015-05-24 09:52:48

ma pravdu, kedze mame "zakaz prestupov", tak su vlastne nasimi novymi posilami Douglas (mal rok na prisposobenie sa) a Vermaelen (mal rok na zotavenie sa)

juraj2406

35
2015-05-24 09:59:38

No Douglas vyzeral vcera velmi slusne...myslim,ze by sme sa nemali bat odchodu Daniho...a Verma bude super stoper,ak sa mu budu vyhybat zranenia...

Jaro500

7
2015-05-24 10:35:40

Mne sa náhodou Vermaelen páčil na poste stopéra, síce toho moc riešiť nemusel, ale na to akú dlhú dobu nehral, vyzeral pomerne isto, uvidíme čo predvedie budúcu sezónu.

messi9970

7
2015-05-24 11:25:38

Dakujeme xavi si najlepsi zaloznik vo fudbalu a vsetko dobre

blauigrana

9
2015-05-24 11:57:52

možme byť vdačný Xavimu bol oporov Barcelony na ihrisku aj mimo ihriska dufam že klub aj hrači si udržia kontakt stímto géniom Xavi strašne mi budeš chýbať! a dufam že sa raz vrátiš do klubu!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.