Po skončení posledného ligového zápasu Barcelony v tejto sezóne sa s novinármi pozhováral aj prezident klubu, Josep Maria Bartomeu.

Postavenie Luisa Enriqueho

"V hre sú ešte dve trofeje a neskôr sa porozprávame o postavení Luisa Enriqueho."

Neymargate

"Je to správa, akú sme očakávali. Je správne, že Audiencia Nacional postúpil celú vec do Barcelony. Sme spokojní, že spravodlivosť nakoniec existuje a že veci idú správnym smerom. Teraz treba dokážu našu nevinu."

Xavi

"Veľmi ťažké ho je opísať jedným slovom, ale zapamätám si jeho gól na Bernabéu v roku 2004 po prihrávke Ronaldinha. Znamenala zmenu mentality klubu, ktorý začal vyhrávať tituly. Je to najlepší záložník v histórii futbalu."

Deportivo zostáva v lige

"Veľmi sa z toho teším. Bohužiaľ sú tímy, ktoré vypadli, ale Depor je legendárnym tímom La Ligy a má za sebou ťažký rok."

zdroj: as.com
foto: as.com

ViscaElBarca88

15
2015-05-24 17:07:20

Po prehre v sociedade prišli zlé správy na naše vedenie každý ich chcel odvolať ako sa začalo dariť tak každý už bol spokojný a o nejakých podvodoch a takých veciach sa nehovorí chcem aby toto vedenie pokračovalo aj naďalej

gulio

19
2015-05-24 17:08:14

Bartomeu sa mi začína páčiť viac a viac.
Visca El Barca!

AndreasGerardi

14
2015-05-24 18:22:20

Ja len dufam, ze buduce vedenie nebude chciet stoj co stoj dosadit nejakeho svojho kona na post trenera. Treba to po 3 strasnych rokoch, kedy sa menili treneri ako na beziacom pase stabilizovat. Hra vyzera super, muzstvo je paradne vyvazene a kazdy taha za jeden povraz. Nechat Enriqueho do konca jeho zmluvy bude najlepsi krok pre Barcu. Dufam, ze to tak aj bude. Dalsiu sezonu, kde sa experimentuje uz nechcem.

tomasis

7
2015-05-24 18:43:29

Xavi je jeden z najlepsich zaloznikov v histori futbalu. (Moj nazor)
Ps, len jeden hrac je najlepsi na svojich postoch v histori futbalu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.