Tréner Juventusu Turín, Massimiliano Allegri po výhre nad Neapolom v 37. kole Serie A na tlačovej konferencii hovoril aj o Barcelone a Leovi Messim.

Messi

"Pochopiť Messiho je neobyčajne ťažké. Keď má loptu na nohe, nikdy neviete čo urobí a kam pošle prihrávku. Okrem toho, s Luisom Enriquem na lavičke začala Barca hrať inak a priamočiarejšie, než doteraz a Messiho prihrávky sú teraz smrtiace. V obrane musíme zahrať veľmi dobre, aby sme ho zadržali."

Zápas

"Celé mužstvo musí odohrať veľmi dobrý zápas. Budeme brániť ďalej od nášho pokutového územia, aby sme útočníkom Barcelony nedali priestor na hru."

Odpočinok

"Teraz si predovšetkým musíme oddýchnuť a získať sviežosť ako z pohľadu fyzického, tak aj psychického. Hráči si musia vyčistiť hlavu. Nie je za potreby ich zaťažovať ďalším tlakom a myslieť len na finále s Barcou. Na tento zápas sa budeme postupne pripravovať ako na iné zápasy tak ako sme to robili doteraz."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

adfa

top komentár
47
2015-05-26 21:03:30

dufam ze vam tie plany na zastavenie messiho nevyjdu a leo potvrdi ze je najlepsi hrac na svete :)

Pyotr

32
2015-05-26 21:03:34

Neviem finále je nevyspytateľné je to jeden zápas a tam sa môže stať hocičo v dvojzápase s Realom ani jeden celok v podstate nič extra neukázal ... myslím že pôjdu na nás s tou ich typickou obranou hrou ale my dokážeme dať gól a v tom sa rozsypú konečný výsledok 3:0 :)

tunno

25
2015-05-26 21:27:29

Messi to vybavi, to je moj tip

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.