Bojan Krkič sa postupne zotavuje zo zranenia kolena, ktoré utrpel ešte v polovici sezóny. Útočník Stoke City poskytol pre Weloba.com rozhovor, v ktorom sa dotkol viacerých vecí spojených s Barcelonou.

Obdobie Barcelony

"Nerád porovnávam túto Barcelonu s tou Guardiolovou. Sú to dva rozdielne tímy. Nemôžete porovnávať štýl hry alebo evolúciu tímu. Teraz hrajú dobre, vyhrali titul a majú na dosah ďalšie dva."

Treble

"Barca je favoritom v oboch finále, nie kvôli súperom, ale kvôli vlastným výkonom a hráčom, ktorých má. Barca závisí od seba."

Luis Enrique

"Myslím, že tím vedie Messi. On je tým, ktorý má na svojich pleciach celé mužstvo v každom zápase. Mužstvo je vyvážené, no lídrom je Messi."

Xaviho odchod

"Všetko je to o obdobiach. Je to smutná časť tohto športu, keď sú tam ľudia, ktorí sa vám zdajú, že tam budú navždy, ale deň potom, čo odíde do dôchodku, je tam miesto vás ďalší hráč. Teraz je to Rakitič, ktorý je veľmi dobrým futbalistom. Na Xaviho budeme spomínať ako na jedného z najlepších hráčov v klubovej histórii."

Sergi Roberto

"Povedal som, že je ten správny čas na odchod. Musia byť sebeckí ak nehrajú veľa. Mal by hrať na príklad za Stoke alebo iný tím... musí odísť do mužstva, kde odohrá minúty, ktoré potrebuje."

zdroj: weloba.es
foto: weloba.es

Kubino

32
2015-05-27 10:22:14

No Roberto na tom poste kde ho Enrique dava teraz je celkom fajn ale na hostovanie by mal ist

fofo112

15
2015-05-27 10:42:00

presne vystihnuté čo sa týka Messiho.

Aministrator

15
2015-05-27 12:05:54

tak to je údel takých výnimočných hráčov, napr. celý Real túto sezónu stál a padal na Modričovi, Bayern na Robbenovi ...

Nalim

-5
2015-05-27 16:09:24

Messi je jednoznačne ten, ktorý určuje pravidlá hry v mužstve a v zostave. Tréner je len babka, ktorá líže smotanu. Viac sa mi zdá, že jeho asistent mú dáva rozumy počas zápasov a sú veľmi rozumné.Samozrejme rešpektujúc Leove pochody a želania.

pepo46

3
2015-05-27 16:16:30

Nezlob se, ale to je zřejmě nesmysl. Messi rozhoduje na hřišti, určitě ne mimo něj. :-)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.