Ľavý bek FC Barcelona dnes absolvoval tlačovú konferenciu pred finále Copa del Rey s Athletic Club. Pred Barcou stoja ešte dva zápasy a obranca Blaugrana si je vedomý toho, že vyhrať všetko nebude hračka.

Copa del Rey

"Dúfame, že finále pohára vyhráme. Je lepšie hrať na Camp Nou aj keď súper určite naplánuje ťažký zápas."

"Luis Suarez trénoval dobre so zvyškom tímu."

"Som presvedčený, že fanúšikovia budú s nami aj napriek tomu, že polovica štadióna patrí fanúšikom Athletic. Nám je jedno, že budeme v šatni pre hostí."

Treble

"Ak by sme nevyhrali ostatné dva zápasy, nešlo by o zlyhanie. O tieto dva tituly sa budeme biť až do konca. Bolo by úžasné, ak by sme ich vyhrali. No neverím, že získať obidva bude jednoduché. Na finále sa pripravujeme ako by to bol ďalší ligový zápas, s tou istou profesionalitou."

Alves

"O Alvesovi vám nebudem hovoriť nič, pretože neviem, kde sa rokovania nachádzajú. Dúfam, že v Barcelone zostane mnoho rokov."

Aleix Vidal

"Odkedy sme spolu hrali v La Masii, Aleix dosť vyrástol. Pre Sevillu je veľmi dôležitým hráčom. Či však prestúpi do Barcelony, to je záležitosť klubu."

zdroj: weloba.com
foto: weloba.com

Marian

15
2015-05-28 16:38:22

Finálový zápas má s ligovým spoločné len to, že ho treba vyhrať.
Ináč je to celkom iný typ zápasu ako ligový. Prehráš finálový zápas, nemáš titul. Prehráš ligový zápas, máš desiatky kôl na to, aby si titul vybojoval.
Príprava na finálový zápas musí byť mentálna a tréner musí hráčov nabudiť a motivovať, od prvej minúty treba hrať ako o život.

Palky

12
2015-05-28 17:51:22

ja si aj tak myslim, ze Alba vie o com hovori... Jedine, ze by hral prve finale, alebo vobec ziadne... Co asi nie :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.