Víťazstvo nad Juventusom Turín vo finále Ligy Majstrov by podľa Piquého pre Barcelonu znamenalo dokonalú sezónu. A stopérovi Blaugrana by sa niečo také pozdávalo.

Zverenci Luisa Enriqueho včera zaknihovali ďalší víťazný zápas. Tentoraz si na Camp Nou poradili s Athletic Club Bilbao vo finále Copa del Rey 1-3 a do štatistík si pripísali už druhú tohtosezónnu trofej. Tu sa to však nekončí. Po čerešničku na tortu si Katalánci cestujú do Berlína.

"Po lige a pohári, ak vyhráme Ligu Majstrov, dosiahli by sme dokonalosť," poznamenal Gerard Piqué. "S ligou a pohárom je to už teraz perfektná sezóna, no Liga Majstrov by z nej urobila brilantnú."

"Aj napriek tomu, že v Španielsku sú ďalšie veľké tímy, našim súperom bol Athletic, mužstvo s veľkou históriou," povedal stopér. "Na tento zápas sme sa pripravili ako sme to urobili proti Realu či Atléticu. Kvôli lopte nás tvrdo presovali hneď od začiatku, no dobre sme využili priestor," vysvetlil.

Piqué sa dotkol aj Neymarovej fintičky, ktorou nahneval hráčov Athletic: "Nestojí to za reč. Možno sa Neymar nemal tak predvádzať a možno boli hráči Athletic kvôli stavu trochu nahlodaní," uviedol.

zdroj: fft
foto: fft

T0M0

top komentár
52
2015-05-31 15:18:07

Predvádzať? :) však keď vie nech ukaže čo dokáže :) Pome po Trable :)

Marian

top komentár
51
2015-05-31 16:51:26

Trable sme nechali Madridu:)
My ideme po treble.

FCBarcelonafan

29
2015-05-31 17:09:34

Nerozumiem urobil to aj proti PSG a nikto nič neriešil, dúfam, že s tým neprestane :/ ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.