Patrica Evru čaká vo finále najťažšia úloha na svete, keďže s najväčšou pravdepodobnosťou bude musieť práve on stíhať Lea Messiho. Táto dvojica sa stretne vo finále Champions League už tretíkrát, pričom pre Francúza sa jedná už o piate finále v tejto prestížnej súťaži.

Messi nebol v rokoch 2009 a 2011 až takou priamou hrozbou, akou je teraz. V prvom finále začínal Leo na pravej strane, pričom si však často menil pozíciu s Eto'om, pretože Argentínčal mal očividné problémy práve s Evrom. Vo Wembley hral celý zápas v strede útoku, pričom napravo hral Villa.

Leo skóroval v oboch dueloch, pričom bol dôležitým strojcom výhier nad Evrovým Manchestrom. Hovorí sa, že všetky veci sa dejú trikrát, avšak Francúz dnes bude rozhodne preferovať frázu do tretice všetko dobre.

Juventusu bude chýbať Chiellini, kľúčový hráč talianského veľkoklubu, čo dáva Barcelone nové možnosti. Pravdupovediac, Messiho forma je od prehry na Anoete fascinujúca, a za predpokladu, že si bude opäť meniť pozície so Suarezom, ako v roku 2009 s Eto'om, Juventusu to môže narobiť obrovské problémy.

Mikel Balenziaga bol Leom zosmiešnený vo finále Copa del Rey, Jerome Boateng v semifinále Ligy majstrov. Proti Atléticu, v zápase ktorý rozhodol o tom, že Blaugrana získala ligový titul, sa mu podarilo streliť víťazný gól.

Lopta je však guľatá a nič vo futbale však nie je isté. Aj keď má Messi takúto formu, rozhodne nie je nemožné, aby Juventus nevyhral. Práve Evra však bude musieť podať nadpozemský výkon.

Veľké diskusie sú však aj ohľadom dvojice Evra-Suarez, keďže barcelonský útočník bol ešte dávnejšie obvinený z rasistických narážok na adresu obrancu. Všetko sa však uvidí až dnes večer, o 20:45, kedy sa dozvieme kto získa Ušatú trofej. Forca Barca!

Zdroj: sport.es
Foto: archív

Marian

25
2015-06-06 18:19:42

Do tretice výhra pre Lea a aj gól v zápase!

Bartra

7
2015-06-06 19:05:59

hlavne aby Suahryz podal ruku Evrovi no :)

tominno9

5
2015-06-06 19:38:21

Evra už nie je tým bekom, akým býval, dnes by ho Leo mohol nadobro vycvičiť :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.