Pred kvalifikačným zápasom s Bieloruskom, reprezentácia Španielska v poslednom prípravnom zápase zvíťazila nad Kostarikou tesne 2-1. V drese La Furie Roja si premiérový zápas odkrútil Aleix Vidal, nová posila Blaugrana.

Kostarika sa už v 6. minúte stretnutia ujala vedenia zásluhou Johana Venegasa, ale prekvapujúci výsledok dokázali hostia udržať len 2 minúty. Po peknej akcii Sergia Ramosa a Cesca Fabregasa vyrovnával Paco Alcácer, ktorý v situácii jeden na jedného nedal Keylorovi Navasovi najmenšiu šancu. Na ďalší presný zásah zverencov Vicente del Bosqueho sme čakali menej ako 30 minút. Tentoraz sa na listinu strelcov zapísal Cesc Fabregas.

V druhom polčase mala väčšiu prevahu v zápase repre Španielska, ale najlepším hráčom bol Keylor Navas, ktorý vychytal pár pekných šancí, napríklad strelu Sergia Ramosa. Viac gólov tak nepadlo a Furia Roja sa mohla tešiť z tesnej výhry.

Sen sa každopádne splnil Aleixovi Vidalovi, ktorý si po prestupe do Barcelony na seba hneď obliekol aj najcennejší dres. Do zápasu proti Kostarike naskočil od prvej minúty ako pravý krídelník. Bohužiaľ, už po polčase musel byť z dôvodu zranenia vystriedaný a jeho nasadenie proti Bielorusku je veľmi otázne.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

RichardoGrj

21
2015-06-12 18:24:21

Fuha ale Costa Rica hraje pekne, ukazali to už na MS :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.