Obranca Bayernu Mníchov v rozhovore pre ESPN priznal, že z momentu s Lionelom Messim v semifinále Ligy Majstrov sa už len smeje. Všetci si pamätáme ako Leo Jeroma posadil na zadok, ten si však z toho ťažkú hlavu nerobí. Zároveň sa postavil za Pepa Guardiolu, ktorého bránil pred kritikou za vypadnutie v semifinále Ligy Majstrov.

Situácia s Messim

"Toto ma naozaj neovplyvňuje. Smial som sa sám zo seba. Ak spadnete alebo sa v niektorej situácii pošmyknete a niekto dá gól, je to normálne. Tieto veci sa stávajú; stávajú sa mne, stávajú sa akémukoľvek hráčovi. Tieto veci ma nezaujímajú."

Messi

"Pre mňa je najlepším hráčom na svete. Taký je futbal. Niekedy vyzeráte zle alebo sa niečo stane. Som obranca, nezabije ma to a ani nič iné."

Prehra s Barcelonou v semifinále

"Jasné, že to pre nás bola ťažká prehra. Do 75. minúty sa nám darilo a potom to bolo proti tímu ako Barca ťažké. Zvlášť ten druhý gól od Messiho bol skvelý. Na konci dňa však musíte pokračovať v tvrdej práci a v budúcej sezóne sa s tímom pokúsime vyhrať Ligu Majstrov opäť. Niekedy prehráte, niekedy vyhráte, niekedy nemáte šťastie, no taký je život."

Bayern bez mnohých kľúčových hráčov

"Nechcem sa vyhovárať alebo niečo podobné, ale samozrejme, že nás to veľmi ovplyvnilo. Takisto nám chýbal Davida Alaba, ktorý je pre nás kľúčovým hráčom a Arjen aj Franck. Je to ako keby ste z Barcelony zobrali Messiho, Neymara a Iniestu. Ale ako som povedal, taký je futbal. V tomto momente sme ich nemali a pokúsili sme sa dať to najlepšie. V dvoch zápasoch sme prehrali s lepším tímom a tak verím, že v budúcej sezóne na Barcu narazíme opäť a potom sa pokúsime s iným tímom."

Podpore pre Guardiolu

"Pod Pepom sme toto vyhrali veľa. Teraz druhýkrát Bundesligu a každý na to 'veď to je normálne', no nie je to normálne vzhľadom na to ako to všetko funguje. Pod Pepom je to ťažká práca. Pre mňa je Guardiola jedným z najlepších trénerov akých som stretol. Je super chytrý a aj takticky je veľmi dobrý. Vie ako má s nami hovoriť, ako nás motivovať a to sa mi páči. Je naozaj vynikajúcim trénerom a som naozaj šťastný, že pod ním môžem trénovať."

"Teraz sa teším na to ako nás bude pripravovať na budúcu sezónu. Je to zaujímavé, pretože vždy prichádza s novými myšlienkami. Každého hráča chce dennodenne zlepšovať a naozaj ma zaujíma vidieť to. Teším sa."

zdroj: espnfc.co.uk
foto: espnfc.co.uk

Domink

top komentár
68
2015-06-26 14:07:41

To je reč profesionála!!

danielson

10
2015-06-26 15:52:48

Ty si ale nespadol,ani sa neposmykol..leo ťa posadil, vieš?ale ináč rešpekt pred tvojim vyjadrovanim...

Antonio

-16
2015-06-26 16:35:13

presne tak ,a padol jak podťatý na hambu celého sveta :DDD, a na slávu Lea kt je génius

gulio

27
2015-06-26 16:03:40

Celkom rozumný chlapík.

stenly

1
2015-06-26 18:35:46

Chudak Boateng nema na normalne tricko a musi chodit potrhany. :-))

simonator1

1
2015-06-27 14:50:30

Trafená hus zagágala :)

MAESTROOO

3
2015-06-27 09:59:16

Asi každý z nás pozná frázu .... What happend to Jeronimo Boateng ? :D :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.