Prezidentský kandidát FC Barcelona uviedol, že Zlatan Ibrahimovič chcel počas svojho pôsobenia na Camp Nou vtedajšieho trénera Pepa Guardiolu udrieť. Povedať mu to mal agent útočníka Mino Raiola.

Mino Raiola zastupuje aj Paula Pogbu, o ktorého sa bije pol Európy na čele s Barcelonou. Agenta hráča pozná okrem Joana Laportu aj Josep Maria Bartomeu. Ten povedal: "Agenta Mina Raiolu poznám veľmi dobre, nakoľko som s ním predtým rokoval. Napríklad, v roku 2010 som s ním prebral dohodu ohľadom Zlatana Ibrahimoviča," povedal.

"S Minom som mal množstvo stretnutí. Na jednom mi raz povedal: 'Jedného dňa Ibra Guardiolu udrie'. Mino je veľmi priateľský a zábavný chlapík, no musíte si všimnúť jeho peňaženku. Zarába mimoriadne dobre. Je špecialistom na prestupy hráčov," povedal Bartomeu.

Bartomeu zároveň garantuje, že v prípade jeho znovuzvolenia príde na Camp Nou nový stredopoliar: "Predstavenstvo požiadali, aby zabezpečilo špecifického stredopoliara. Teraz ho musíme presvedčiť, aby sa k nám pripojil, no v súčasnosti vám nemôžem prezradiť jeho meno," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

GabrielSVK

5
2015-06-30 11:55:09

To zase neverím, že by si niečo také dovolil.

Barca213

15
2015-06-30 12:16:16

:D no ani by som nepovedal vieme aký je Ibra

Aministrator

6
2015-06-30 12:44:50

Lukáš ty bulvárny majster :D nadpis sa ti vôbec nezhoduje s citáciou JMB v texte :D :D :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.