Legenda AC Miláno tvrdí, že Leo Messi je predurčený na to, aby bol lepším hráčom ako Diego Maradona. Zároveň vyzdvihol talent argentínskeho útočníka.

Paolo Maldini je názoru, že partia okolo Messiho môže pod vedením Luisa Enriqueho dosiahnuť ešte väčšie veci ako za vlády Pepa Guardiolu. "Messi, Suarez a Neymar sú fenomenálni a štatistiky hovoria samé za seba," povedal bývalý obranca pre Sky Sport.

"Barcelona už teraz napísala históriu a tento tím je predurčený na to, aby prelomil všetky rekordy," vyhlásil.

Barcelonu však ťahá vynikajúci Lea Messi, ktorého Maldini opísal nasledovne: "Je to najlepší hráč na svete. Z toho, čo som videl sa dostáva do bodu, kedy už možno Maradonu predbieha z pohľadu toho, čo všetko za posledné roky dokázal," dodal.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

majo111

top komentár
47
2015-06-30 15:25:20

byvali najelegantnejsi obranca historie fotbalu presne do bodky zhodnotil velkeho lea messiho! je vidiet ze sa fotbalu rozumie a vie ake to maju hraci ako leo dnes tazke ked ho zapas co zapas kazdy chce odstavit vsetkymi sposobmy. pochvalenie od grande paola je velka vec lebo to bol pan obranca a ziadne surove hovado velky elegan fotbalu!!

GabrielSVK

21
2015-06-30 15:29:00

Ľudia, pamätáte si to ? Ale na to sa nedá zabudnúť, toto bol pre mňa jeden z najkrajších zápasov Barcelony ak nie najkrajší. Tá Iniestova lopta na Xaviho a Messiho na Villu pri stave 4:0. Jujujúj, https://www.youtube.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.