Tréner Španielskej reprezentácie do 19 rokov, Luis Milla, dnes zverejnil zoznam 22 hráčov, ktorí zasiahnu do bojov na Európskom šampionáte do 19 rokov v dňoch 15. až 30. júla 2010 vo Francúzskom Caen. Predtým však konečný výber absolvuje predturnajové sústredenie v Soccer City mesta Las Rozas, Madrid od 4. do 14. júla tohto roku.

Mimo iných mien, časť zoznamu ja zaplnená menami Barcelonských hráčov. Z nich 3 sú juniorskí hráči Alejandro 'Sanchez Alex' (brankár, 19), Carles Planas (ľavý obranca, 19), Ruben Rochina (stredný útočník, 19) a ostatní štyria reprezentujú Barca Atletic, menovite Martin Montoya (pravý obranca, 19), Marc Bartra (stredný obranca, 19), Oriol Romeu (defenzívny záložník, 18) a Thiago Alcantara (tvorivý záložník, 19).

Španielsky mladíci sa predstavia v skupine označovanej ako 'skupina smrti', kde o postup zvedú súboje s reprezentantmi Chorvátska, Portugalska a Talianska.

Kompletná súpiska hráčov Španielska do 19 rokov

Athletic Bilbao: Aitor Fernández, Diego Royo a Iker Muniain

Atletico de Madrid: Jorge Pulido, Sergio Keko Gonten ‘Resurreccion’ a ‘Jorge Koke’

FC Barcelona: Alejandro ‘Alex’ Sanchez, Martin Montoya, Carles Planas, Marc Bartra, Ruben Rochina, Oriol Romeu, Thiago Alcantara

Real Betis: Ezequiel Calvente

Celta Vigo: Hugo Mallo

Hercules: Francisco ‘Kiko’ Femenia

Liverpool: Daniel Pacheco

Real Madrid: Rodrigo Moreno a Alejandro ‘Alex’ Fernandez

Real Racing Club: Sergio Canales (od 30. júna Real Madrid)

Real Zaragoza: Ramiro Mayor

Sevilla FC: Antonio M. Luna

 

zdroj: sport.es totalbarca.com

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.