Tréner Albicelestes sa na tlačovke po vydarenom semifinálovom zápase, ktorý jeho mužstvo vyhralo nad Paraguajom vysoko 6-1 vyjadril na tému Lea Messiho. Tata konštatoval, že barcelonská hviezda góly ku šťastiu nepotrebuje, a že aj napriek drobnej streleckej nepohode je pre svoj tím obrovským prínosom.

Messi počas duelu proti Paraguaju chodil ešte hlbšie do poľa, ako sme u neho zvyknutí, a skôr sa zdalo, že hral ofenzívneho stredopoliara, ako útočníka. Môžeme očakávať, že podobnú funkciu tvorcu hry bude mať aj vo finálovom zápase proti Chile.

"Ak Messi pravidelne rozdáva prihrávky, ktoré sa neskôr končia gólovo, tak potom v tom nevidím žiadny problém. Avšak čo je ešte dôležitejšie, dokáže reagovať na dané tempo hry a kontrolovať loptu. Rozhodne nevyzerá sklamaný, naopak - je šťastný a nemá žiadne problémy. Nepotrebuje byť našim najlepším strelcom na to, aby bol šťastným. Sme spokojní, pretože títo chlapci sa dostali za menej ako rok už do druhého prestížneho finále. Nie sú to síce Majstrovstvá sveta, ale aj America je nesmierne dôležitá. Budeme sa musieť na duel s Čile pripraviť veľmi pozorne, a hrať na najvyššej úrovni, avšak dnes hodnotím zápas tak, že sme podali výborný výkon. Okrem Messiho a iných strelcov by som rád vyzdvihol Pastoreho. Odohral dobrý zápas."

Zdroj: goal.com, copaamerica.com
Foto: goal.com

Pe3ik

-12
2015-07-01 10:59:25

Stale mi je zahadou preco prave on sedi na lavicke Argentiny.

martin123

35
2015-07-01 11:04:10

Toto je Messi, ktorého máme radi

matryx68

12
2015-07-01 13:17:52

dobre to povedal. Leo je najlepší hráč Argentíny, ak by tam nebol, dávno by vypadli. on ich ťahá ďalej. dúfam, že rozhodcovia nebudú tlačiť domácich k titulu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.