Odchovanec FC Barcelona je oficiálne hráčom Evertonu. Katalánec podpísal zmluvu len včera. V Evertone už pôsobil a to v sezóne 2013/2014, kedy hrával na hosťovaní. Gerarda bude opäť trénovať Španiel Roberto Martínez.

Barca svojho hráča predala za 6 miliónov eur a zabezpečila si aj predkupné právo. Deulofeu sa do Evertonu tešil a je zrejmé prečo - počas predošlého hosťovania sa mu celkom darilo, keď odohral 29 zápasov a strelil 4 góly. Minulý rok za Sevillu odohral 28 zápasov a dal 3 góly, no s koncom sezóny vysedával predovšetkým na lavičke.

"Naposledy som tu zažil skvelý rok," povedal Gerard pre evertontv. "Naozaj som si to užil. Cítil som sa milovaný fanúšikmi a bol som obklopený dobrými spoluhráčmi. Som rád, že som späť."

"Fanúšikovia Evertonu mi po celú dobu písali na sociálnych sieťach, boli zvedaví. Ak som dostal na Twitteri 50 upozornení, 40 bolo práve od nich."

"Záujem iných klubov? Samozrejme, boli aj iné možnosti. Od začiatku som ale hovoril, že sa chcem vrátiť späť do Evertonu - môžete sa spýtať môjho agenta, povie to isté."

"Toto je miesto, kde sa cítim šťastný, mieto, kde mám pocit, že ma fanúšikovia milujú. Fanúšikovia ma podporujú - stále mi posielajú správy, takže toto bolo miesto, kde som sa chcel vrátiť," dodal.

Gerard má určite ohromný talent, no v jeho hre badať aj niekoľko veľkých mínusov. Zostáva len dúfať, že Roberto Martinez bude mať to šťastie a tento diamant La Masie obrúsi do podoby, ktorá bude o pár rokov použiteľná aj pre prvý tím FC Barcelona. V jeho novom pôsobisku mu želáme veľa úspechov a bez zranenia.

zdroj: sport.es, evertonfc.com
foto: sport.es

Aexon

13
2015-07-02 19:34:21

Byl to můj oblíbenec, snad neuděláme stejnou chybu s dalšíma -> Samper, Munir, Adama, Halilović apod. to by mě moc mrzelo chci aby naši odchovanci hrávali co nejvíce

RichardoGrj

20
2015-07-02 20:04:09

nezabudajme na sandra. osobne si myslim že je lepši nez munir

mr-tom

6
2015-07-02 20:55:45

RichardoGrj - myslím si to isté..

blauigrana

7
2015-07-02 22:27:47

Munir na Ačko nemal učite

cruyff

8
2015-07-02 22:52:06

Delofeu má veľký talent, len ho nevie správne využiť. Emery sa vyjadril na jeho adresu veľmi trefne, keď povedal, že mu stačí len malý krôčik k jeho úspechu ,,sebadisciplina,, Veľakrát mu zdôrazňoval, že musí na sebe popracovať s tým, že ak chce byť úspešný, tak musí hrať pre mužstvo. Ak sa tá jeho tvrdohlavosť nezmení, tak sa chlapec bude stále vo svojích výkonoch hľadať. Držím mu palce..visca..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.