Claudio Bravo VS Leo Messi a Javier Mascherano. Zajtrajšie finále Copa America medzi Čile a Argentínou sľubuje futbalové napätie aj pre fanúšikov Blaugrana. Jedno je však isté - minimálne jeden hráč Barcelony získa titul z turnaja v Južnej Amerike.

Na predzápasovej tlačovke analyzoval šance svojho tímu aj Claudio Bravo: "Je to privilégium, že môžem vo finále hrať proti svojim spoluhráčom. Okrem toho dúfam, že nebudú hrať tak dobre ako zvyčajné," povedal Čiľan.

"Javier Mascherano je srdcom Barcelony a na druhej strane pre žiaden tím nie je jednoducho ubrániť Messiho. Sústrediť sa len na neho by však bola chyba, pretože všetci hráči Argentíny majú svoju kvalitu a my sa musíme sústrediť na mužstvo ako celok," vysvetlil.

"Ak by sme sa zriekli našej identity, to je ako keby sme im finále darovali. Nachádzame sa v ňom vďaka vlastným zásluhám a sme veľmi hrdí na to, čo sme dokázali," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Fiko

29
2015-07-03 18:47:44

Aj ja so hrdý na Vás všetkých chlapci !!! Ale Messimu to už veľmi prajem, veľmi veľmi, ak mu to opäť nevíde, bude ma to mrzieť viac ako jeho samého ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.