Carles Vilarrubí, bývalý viceprezident a súčasný člen tímu Josepa Mariu Bartomeua poskytol rozhovor pre rádio RAC1, v ktorom ostro kritizoval Joana Laportu a UEFA.

Laporta a fiasko v katalánskych voľbách

"Demagógia má svoje hranice. Medzi kandidátmi sú aj ľudia s dobrou vierou, ale sú aj takí, ktorí ju nemajú a snažia sa Barcelonu využiť, aby si našli miesto po prehre v politickej kariére. Barca nemôže byť plánom B pri osobných cieľoch. Barca musí byť plánom A..."

UEFA vyšetruje Barcelonu kvôli finále Ligy Majstrov

"Veľmi to zaskakuje a moja možnosť reakcie ako socio je značne iná, než ako viceprezidenta. Začať vyšetrovanie po niekoľkých týždňoch od finále nie je náhodné. Už počas semifinále z Madridu tlačili na UEFA, aby v televízii neukazovali isté symboly, ktoré sa objavili na tribúnach. Predtým to bolo spôsobené obavami a pri pohľade na výsledok, tie obavy boli obrovské."

"Finále bolo úplne normálne a to, čo sa dnes deje má svoje korene v nešportových záležitostiach. Mám podozrenie, že terajšie vyšetrovanie sa skončí tak ako to, ktoré otvoril pán Cardenal po finále Copa del Rey. Mám na mysli, že z toho nič nebude. Pán Cardenal je zvyknutý na to, že sa rozhoduje priskoro a potom to končí fiaskom."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

Aministrator

5
2015-07-03 20:37:12

Tak laporta musí nejako kompenzovať tu politickú facku čo dostal, prahne po moci

rastoo3

13
2015-07-03 21:57:38

Och uz nech je po volbach ,,,uz sa mi to tu nechce citat tieto politicke sracky

mr7barca

7
2015-07-04 03:22:29

Laporta ani nahodou !!!! neee

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.