Brankár FC Sevilla verí, že jeho tím má proti Barcelone v boji o Európsky Superpohár reálne šance na zisk titulu. Zápas sa pomaly blíži. Sledovať ho môžeme už 11. augusta o 20:45.

"Samotný dres tituly nevyhráva. Sevilla si získala rešpekt každého, aj Barcelony," uviedol Beto v rozhovore pre Radio Sevilla. "Je to európske finále a Barcelonu kvôli jej úžasnému tímu rešpektujeme, no sme Sevilla a myslím si, že pôjde o skvelý zápas. Dúfam, že zodvihneme trofej," priznal.

Sevilla však oproti minulej sezóne zažila veľkú obmenu v kádri. Odišli opory tímu ako Bacca, Stephane Mbia, Fernando Navarro, Alejandro Arribas, Mariano Barbosa a Piotr Trochowski, no na druhej strane tím zo Sanchez Pizjuan posilnili hráči Yevhen Konoplyanka, Adil Rami, Gael Kakuta, Steven N'Zonzi, Sergio Escudero a Michael Krohn-Dehli.

"Vždy sa chcete zlepšovať a napredovať. To je mentalita Seville a Unaia. Môžeme hrať ešte lepšie. Na to, aby bol káder konkurencieschopný sa vynaložilo veľa úsilia. Teraz je len na nás, aby sme sa dobre pripravili a noví hráči sa integrovali. Vo futbale záleží len na výsledkoch. Prečo by sme tento rok nemohli získať ďalší titul, prečo?" uzavrel Beto.

zdroj: goal.com
foto: goal.com

A.s.p.a.r

22
2015-07-30 13:20:11

No reálna možnosť tu aj je že Sevilla by vyhrala titul, ale ja Barce verím že to vyhrajeme my.

Macko7

-12
2015-07-30 14:57:58

podla mna my vyhrame, Pedro bude hrat s Messim a Suarezom aby zostal v Barcelone.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.