Prezident Barcelony Ada Colau sa dnes stretol s prezidentom FC Barcelona Josepom Mariom Bartomeuom, aby spolu prebrali projekt Espai Barca.

Išlo o prvé stretnutie Bartomeua ako prezidenta FC Barcelona po voľbách, ktoré sa konali 18. júla. Prezident klubu na stretnutí predstavil plán renovácie klubových objektov. S Bartomeuom sa na stretnutí predstavili aj viceprezident Carles Vilarrubí a riaditeľ Jordi Moix, ktorý má celý projekt Espai Barca pod dohľadom.

Na stretnutí sa následne zo strany mesta zúčastnili aj Janet Sanz, ktorá je zodpovedná za mestské plánovanie a Marta Carranza Gil-Dolz del Castellar, ktorá spravuje športovú oblasť. Podľa dostupných informácií boli rokovania veľmi pozitívne a obe strany viedli otvorený dialóg.

Pripomenieme, že Espai Barca je najdôležitejší projekt klubu na najbližšie roky. Celková investícia má pohltiť až 600 miliónov eur.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Busque5x5

-4
2015-07-31 11:10:15

Off: nevie mi niekto náhodou povedať kde bude vysielaná liga bbva ? Na sportTv (asi nie) a Digi sport(tiež nič nepíše)....diki

dardel

4
2015-07-31 11:57:07

cudujem sa ako malo sa diskutuje o Espai Barça, ten projet je tak velky a zlozity, ze rovnako ako moze Barçu posunut ju moze uplne potopit, doteraz neboli zodpovedane niektore podstatne otazky najma detailnejsie financovanie (600M€ odhad)

Marian

1
2015-07-31 16:12:07

Ten prezident Barcelony Ada Colau je skôr primátorom Barcelony.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.