Josep Maria Bartomeu naznačil, že očakáva zotrvanie Pedra Rodrigueza v Barcelone aj napriek tomu, že je spájaný s odchodom do Manchestru United. Okrem toho pre ESPN hovoril aj o iných témach.

"Pre väčšinu hráčov je hrať za Barcu sen," povedal. "Aleix Vidal bol v klube ako mladík a Arda Turan chcel takisto prísť. To, že nebudú hrať až do januára, nebude problém," povedal. "Káder pre ďalšiu sezónu bude tento. Už teraz je kompletný," vyhlásil.

"Je to káder, ktorý chcel tréner. Je konečný. Neočakávame, aby niekto z našich hráčov odišiel. O Pedrovom odchode som čítal množstvo vecí, ale oficiálne klub nikto nekontaktoval. Káder je kompletný," vysvetlil špekulácie ohľadom Pedra.

"V uplynulej sezóne sme získali tri trofeje a túto sezónu môžeme šesť. Je to sezóna ako zo sna. Dúfajme, že budeme môcť myslieť na výhru šiestich titulov každú sezónu," pokračoval.

"Potrebujeme na to konkurencieschopný tím, víťazný tím a s posilami, ktoré sme zabezpečili máme káder schopný vyhrať všetko," uviedol. "Messi je veľmi koncentrovaný. Messi túži pokračovať v písaní histórie v tomto klube. Je to najlepší hráč v histórii futbalu a tohto klubu. Messi a jeho spoluhráči majú pred sebou výzvu v podobe zisku titulov, " vyhlásil Bartomeu.

"Táto výzva je vzrušujúca pre každého, nielen pre hráčov, ale aj fanúšikov po celom svete. V USA sme si všimli, že o 6 tituloch hovorí každý," dodal.

zdroj: football-espana.net
foto: archiv

MAESTROOO

14
2015-07-31 16:19:09

Popravde ma nenapadá jediné meno ktoré by sme momentalne potrebovali na hociaky post :) takže súhlasím pán prezident na každý post máme 2/3 kvalitné náhrady ! Akurát možno by to chcelo nejakého staršieho silového hrotáka typu Llorente čo by bol zmierený s lavičkou aby v tažkých zápasoch typu Almeria , Rayo atd mohli lietat lopty nanho :)

naqiria

12
2015-07-31 16:30:38

so vsetkym mas pravdu, ale ako rayo si neuviedol vhodny priklad, kedze je to tim, proti ktoremu hra barca jedne z najlahsich zapasov, kedze nehraju beton ale otvorenu partiu

MAESTROOO

6
2015-07-31 18:41:29

Nemieril som tým konkrétne na Rayo ale na zápasi toho typu ! Aj napriklad Getafe a Elche boli pred rokom problematický a tento rok pohodička ono sa to stále mení :D

Rick

14
2015-07-31 16:35:34

Kader moze byt siroky, ale ked sa zrani hlavny "dirigent" timu, teda Messi, ktoreho velmi tazko nahradit , sezona moze dopadnut hocako. Videli sme to v minulej sezone (Real-Modric), aj v predminulej (Messi). Pre toto je futbal nevyspytatelny ...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.