Legendárny basketbalista Emanuel Ginobili bránil Lea Messiho. Podľa najlepšieho basketbalistu v histórii Argentíny by sme nemali byť prekvapení, ak sa Messi vzdá reprezentačného dresu.

"Škoda, že kritizujú najväčšiu radosť argentínskeho športu," povedal. Ginobiliho vyprovokovala unáhlená kritika na adresu Lea Messiho po prehre Argentíny vo finále Copa America. "S Messim nemám žiadny osobný vzťah, takže neviem ako sa s touto situáciou vyrovnáva. Hrá všetko a ťahá nás do finále. Nedokážem uveriť tomu, že niekto o tomto monštre pochybuje. Medzi víťazstvom a prehrou je tenká čiara, pretože je to lotéria. Ak by vyhral MS, zavrel by ústa každému," povedal.

Niekdajší basketbalista Messimu odkázal, aby kritiku nepočúval. Vychádzal pritom z vlastných skúseností: "Neviem ako to funguje u neho, ale ja som sa naučil od práce odosobniť, aj keď je to veľmi ťažké. Ale naučiť sa neprisudzovať veľký zmysel nejakým komentárom je niečo iné," pokračoval.

"Jedného dňa ich všetkých pošle do čerta. Dúfam, že keď sa stiahne do úzadia, krajina si ho bude vážiť," dodal.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Ortiz

top komentár
54
2015-07-31 20:13:32

Borec! má pravdu

bestie07

38
2015-07-31 20:53:31

Ja se uprimne divim ,ze nekdo si dovoli kritizovat Messiho, dvakrat je sam dotahl do finale!! A uprimnekdyz vidim toho drevaka drevenyho neschopnyho Higuaina..chce se mi brecet:)) Strasny poleno..ikdyz teda mluvim o hraci svetove urovne ,ale proste to vidis..kope se za usi..vsichni jen cekaji co messi udela..to same aguero a dalsi..

harry525

30
2015-07-31 22:06:47

Je to az strasidelne, ze svetovy hraci typu Higuain, Aguero, Di Maria vyzeraju oproti Messimu ako dorastenci, ktory cakaju co spravi... Neprehanam, Messi v top forme sa neda porovnavat s nikým. A este vlastni fanusikovia budu na neho kydat hnoj, ze sa nehanbia... Az ked bude neskoro, vtedy si uvedomia, ze aky poklad mali v muzstve.

Macko7

4
2015-08-01 09:04:14

no, Higuain je uz slaby, Benitez ho znicil. Fanusikovia nie su sportovci, nerozumeju vobec...

fofo112

10
2015-08-01 12:13:37

je to úbohosť zo strany argentíny, že si neváži klenot zn. Messi.Ginobili to presne vystihol,ale vo všetkom má prsty Maradona,ktorý neustále Lea kritizuje,kedže nevie prežiť,že Leo je daleko pred ním,je to zakomplexovaný zmrd.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.